Ćerka Mustafe Nadarevića je udata za milionera, a tek da vidite kako izgleda! (FOTO)

Prelepa je!

Mustafa Nadarević
Foto: YouTube/printscreen

Mustafa Nadarević je najstariju kćerku Anju koja je istoričarka umjetnosti dobio sa prvom suprugom Jasnom, dok je Nanu i sina Ašu dobio sa drugom suprugom Slavicom Radović Nadarević.

Mustafa Nadarević
Foto: YouTube/printscreen

“Budući da je moja najstarija kćerka moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima”, rekao je jednom prilikom čuveni glumac.

Nana koja radi u jednoj velikoj kompaniji i koju na Instagramu prati 18, 5 hiljada ljudi, osim što je prirodna ljepotica, plijeni sjajnim stilom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 🍌Nana Nadarević🧂 (@suddenly_nana) on

Onoliko koliko je zanimljiva Nana, toliko je interesantan i njen partner Silvije Pleština, koji je 2007. sa 19 godina zaradio milion u kvizu “Tko želi biti milijunaš?”. Bavi se danas sastavljanjem pitanja za kvizove i digitalnim marketingom, a diplomirao je, kao i Nana, na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 🍌Nana Nadarević🧂 (@suddenly_nana) on

Mustafa Nadarević koji se bori sa rakom pluća, njegova supruga Slavica preminula je 2012. godine. Iste godine su se njih dvoje poslije decenija ljubavi vjenčali.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi