Dragan Jovanović
Printscreen / Youtube
Dragan Jovanović

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Anđelu Jovanović ljubitelji serija upoznali su kroz "Vojnu akademiju" i "Švindlere", a kako trenutno studira u Londonu, mnoge epizode nije uspela da pogleda. Ona je "Švindlere" snimala do poslednjeg dana pred put u Englesku. U seriji glumi sa ocem Draganom Jovanovićem i majkom brankom Pujić.

- Srećom imam RTS ovde, tako da mogu da ispratim seriju. Baš sam se radovala kao pravi gledalac. Na snimanju mi je bilo fenomenalno što smo imali taj celi grad. Snimali smo unutar tih kuća koje su pravljene za filmski grad. Volim epohu posebno dvadesete, tridesete, četrdesete. Ma sve. Šminka i kostimi su mnogo doprineli. Dok gledam seriju nemam osećaj da sam to ja - kaže Anđela, koja je publici prirasla za srce ulogom Cece u "Vojnoj akademiji".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Jan 11, 2020 at 6:25am PST

 - Ceca je obrazovana, inteligentna devojka koja je emotivno jako nezrela i socijalno nema razvijenu inteligenciju. Ali je u 5. sezoni sazrela i to je nešto što se desi svakom mladom čoveku pred kraj studija kada shvata da ga život tek čeka i da je to doba neke bezbrižnosti prošlo i da pravi život tek sledi, da mora da se radi, da se zaradi, porazmisli o izborima koje se donose u životu. Zato se ona u petoj sezoni preispituje i dolazi do nekih zaključaka. Ja naravno imam neke sličnosti sa Cecom, nisam baš uzimala sve iz sebe niti je ona slična na meni bilo koji vidljiv način, ali na neki nevidljivi, unutarnji, rekla bih da imamo sličnosti - objašnjava mlada glumica, koja je dečka iz Londona dovodila u Srbiju da je upozna.

U seriji Ceca pati, što sa Anđelom očigledno nije slučaj.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Dec 23, 2018 at 4:58am PST

- Ceca je prosto emotivno nezrela i sve shvata vrlo fatalno. Ali mislim da je lepota njenog lika u toj naivnosti koju nosi. Nešto što razumem kod nje i to je linija mog karaktera koju sam ubacila, a to je da voli da mašta, da zamišlja. Ja imam vrlo izrazitu maštu i često u mislima odlutam u toku dana - iskrena je Anđela, koja je na gradnji ovog lika radila sa mnogim vršnjacima:

- Na svu sreću, nikada nisam imala problem da radim s nekim ko mi ne prija. Stvarno poštujem sve kolege podjednako i trudim se da sa svima nađem zajednički jezik. Pogotovo s mojom generacijom, Đorđe Stojković mi je jedan od najboljih drugova, Vučić Perović je bio sa mnom na klasi, Ivan Mihailović, Tamara Dragičević, Slaven Došlo. Sa dosta ljudi sa kojima sam sarađivala se i dan-danas čujem - kaže glumica.

 

 

Komentari (1)

Opet ja

13.06.2020 10:02

BRAVO! Konačno pišete o jednoj mladoj, talentovanoj i lepoj glumici, vrednoj pažnje i divljenja, a sa zapaženmi ulogama... PS. Samo kad nije Sloboda Mićalović (nazovi glumica).. Dobro te prestadoste!