Anđela Jovanović
Alo!/Masanori Jošida
Anđela Jovanović

Alo!

Anđela Jovanović, Foto: Alo!

Mlada glumica Anđela Jovanović, ćerka našeg poznatog glumca Dragana Jovanovića i glumice Branke Pujić, početkom septembra odlazi iz Srbije da bi nastavila svoje školovanje, saznaje „Alo!“.

PROČITAJTE I:

Toni Cetinski

Masanori Jošida/Alo!

 

 

Naime, ona će živeti na relaciji London-Beograd, jer je u Engleskoj prestonici upisala postdiplomske studije. Međutim, u kišni London Jovanovićeva ne ide sama, već će joj društvo praviti njen dečko Markus, s kojim je u vezi nekoliko meseci, o čemu je „Alo!“ već pisao i objavio njihove prve zajedničke fotografije.

Anđela Jovanović sa dečkom Markusom

Alo!

Anđela Jovanović sa dečkom Markusom, Foto: Alo!

- Otkad je završila studije, Anđela razmišlja da ode iz Srbije i da nastavi školovanje u inostranstvu, a pre nekoliko meseci joj se i ukazala prilika za to. Naime, ona se raspitala kod nekoliko drugarica koje studiraju u Londonu, te je odlučila i sama da se upusti u avanturu. Odlazak u Englesku će joj pružiti mnogo prilika, usavršiće engleski jezik koji već veoma dobro govori, a veruje da će joj to otvoriti nova vrata u svetu glume - priča dobro obavešten izvor za „Alo!“ i dodaje da glumica ne ide sama u London nego putuje sa svojim novim dečkom Markusom.

PREPORUČUJEMO:

 

- Bilo joj je teško da prelomi da ode iz Beograda, pogotovo što je ovde dobila veliki broj uloga i postala je jedna od najtraženijih mladih glumica. Međutim, ovakva prilika se jednom pruža u životu, pa je Anđela je prelomila i početkom septembra odlazi u London. Ono što je olakšavajuća okolnost jeste da ne ide sama već će sa njom krenuti i njen izabranik Markus, s kojim je u vezi nekoliko meseci. Oni još nisu odlučili da li će i on živeti sve vreme u Engleskoj, pošto je iz Amerike, ali prvih meseci će biti sa svojom dragom. Anđela je presrećna što ide s njim i što će živeti zajedno. Na početku njihovog zabavljanja ona je bila u strahu kako će Dragan i Branka da prihvate Markusa, ali pošto su je podržali, više nije imala brige u vezi s tim - ispričao je izvor za naš list i otkrio da Anđela već uveliko traži stan u Londonu.

PROČITAJTE I:

Gordana Bjelica

Screenshoot Youtube