Svetislav Bule Goncić
Alo.rs

Milena Radulović u javnosti je napravila pometnju kada je priznala da ju je silovao reditelj i vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić.

Svetislav Bule Goncić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Naš proslavljeni glumac Svetislav Bule Goncić šokiran je onim što se desilo.

- Podržavam ove stavove koje se tiču pripreme. Ovo je tema za stručnjake, za tim koji se, nažalost, bavi ovim stvarima. Ova tema je stalno prisutna, mi moramo da se ozbiljno bavimo time, takvim devijantnim, nastranim, ponašanjem, ako hoćemo da budemo ozbiljno društvo", rekao je glumac u "Novom Jutru - pa dodao:

- Mi smo eksponovani zbog karaktera posla. S*ksualni predatori neće promeniti svoje ponašanje, oni ostaju to što jesu. Pogrešno je politizovati ovu stvar, najgore je zašto nije ovo, zašto nije ono, ovo je ozbiljan problem... Raditi sa decom je velika odgovornosti i izigrati poverenje na monstruozan način je nešto najstrašnije. Velika je hrabrost devojke koja je istupila na ovaj način. Nažalost što je takav primer -rekao je on i dodao:

- Škola glume je izvrstan način da se dete socializuje, ali ja ako poverim svoje dete nekome ne očekujem da je on predator i da će ovo da se desi, a na sve to roditelji te časove i plaćaju. Velika je odgovornost raditi sa decom, još jednom svaka čast Mileni - rekao je on i još jednom pružio Mileni podršku.

PROČITAJTE JOŠ: