Dragan Jovanović i Branka Pujić
Privatna arhiva
Dragan Jovanović i Branka Pujić

Privatna arhiva

Dragan Jovanović i Branka Pujić, Foto: Privatna arhiva

Publika će uskoro imati priliku da uživa u novoj seriji „Švindleri“ u kojoj između ostalih glavne uloge tumače Gagi Jovanović i Branka Pujić. Međutim, ono što je posebno zanimljivo je to da će učestvovati cela porodica Jovanović-Pujić, s obzirom na to da je jednu od uloga tumači i njihova ćerka Anđela.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Branka je u “Beogradskoj hronici” otkrila da je glumačka porodica čak neke scene uvežbavala kod kuće.

- Puno nam je pomoglo u snimanju što se tako dobro poznajemo Dragan i ja i Anđela. Kad nekog dobro poznaješ sve se dobro vidi, pogotovo na kameri - rekla je Branka i dodala:

Branka Pujić

Screenshot Youtube

Branka Pujić , Foto: Screenshot Youtube

 

- Recimo da su određene scene zahtevale da se malo radi kod kuće i to se pokazalo kao jako dobro. Nije bilo lako snimati, za mene je to skroz drugačije iskustvo, nikad nisam ovako nešto igrala.

Anđela Jovanović

Alo!/Masanori Jošida

Anđela Jovanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

Gagi Jovanović nedavno se vratio snimanju, nakon što je sanirao problem sa leđima, međutim određene predstave i dalje će morati da sačekaju. Jedna od takvih su i “Čikaške perverzije”, u kome takođe zajedno igra bračno-glumački par.

NAJČITANIJE VESTI:

 

- Dragan sad odmara malo od pozorišta, igra samo u svom matičnom pozorištu jer je imao problem sa diskurshernijom. Uspeo je da se oporavi jer je neverovatno vodio računa, ali ne može još uvek da igra predstave kao što je “Čikaške pervezije”, jer je tu potrebno da leti po sceni, brzo se okreće, čuči i tako dalje. On je prosto takav, radi sve do kraja, posvećen je i to je divno, ali se nadam da ćemo ponovo jednog dana igrati “Čikaške” - poručila je slavna glumica.

Dragan Jovanović i Branka Pujić

Privatna arhiva

Dragan Jovanović i Branka Pujić, Foto: Privatna arhiva

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!