Dragan Jovanović Branka Pujić
E-stock
Dragan Jovanović Branka Pujić

E-stock

Foto: E-stock

Branka Pujić i Dragan Jovanović Gagi mesecima su odmarali u svojoj vikendici na Zlatiboru. Međutim, sada su rešili malo da promene okruženje, pa su otišli na Jahorinu, gde su samo nastavili uživanje.

- Otkada je počela panedmija koronavirusa, Branka i Gagi su spakovali kofere i otišli na svež, zdraviji vazduh. Kako imaju vikendicu na Zlatiboru to im je bila destinacija gde su mesecima odmarali. Oni su tamo kao svoj na svome. Prija im vazduh i puni su snage. Međutim, želeli su da naprave malu promenu, pa kako im je bila blizu Jahorina, odlučili su da i tamo provedu nekoliko dana. Gagi čak odradi i nekoliko vežbica za leđa, s obzirom da je ranije imao problema sa njima, dosta šetaju, a planinski vazduh i čistoća im mnogo prija - ispričao je upućeni izvor za domaće medije.

Branka Pujić i Dragan Jovanović

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Sada se ne odvajaju jedno od drugog. Ponašaju se kao da su na početku veze, udovoljavaju jedno drugome i stalno su nasmejani i pozitivni. Posebno ih raduje što im je ćerka došla iz Lonodona i što mogu da je vide. Anđela je bila nekoliko dana kod njih na Zlatiboru i baš im je bilo lepo - istakao je izvor.