Branka Petrić, Miša Janketić
Alo!
Branka Petrić, Miša Janketić

Alo!

Foto: Alo!

Bard srpskog glumišta Miša Janketić ispraćen je danas na večni počinak, a na komemoraciji su njegovi prijatelji i kolege održali govore u kojima su otkrili mnoge stvari iz njegovog privatnog života.

PROČITAJTE JOŠ:

Miša Janketić

Dejan Briza/K. Lazarević/Alo!

Foto: Dejan Briza/K. Lazarević/Alo!

POSLEDNJI POZDRAV VELIKANU! Sahranjen Miša Janketić: Porodica jedva stoji na nogama, JECAJI ODZVANJAJU Alejom zaslužnih građana!

Glumica Branka Petrić otkrila je da se sa Mišom poznaje čak 60 godina, da su bili vrlo bliski, ali otkrila je i detalje o njegovoj ženidbi.

"Miša i ja smo drugovali 60 godina i znao je sve o meni. U neko beskrajno pozorište otišao je on, a ovih dana ponovo sa tobom uspostavljam bliskost i razmišljam koliko je lepo što si postojao na ovom svetu. Nisam se iznenadila kada je rekao da misli da je u životu mogao da uradi više. Zajedno smo postali deo JDP-a, a sećam se njegove prve uloge. Videlo se tada da će njegova karijera biti velika i uspešna. Do sada, fascinatan mi je njegov paralelni život, sa jedne strane njegov profesionani bogati život, a druga paralaela je privatni život koji je prebogat. Ko je sve to držao i bio glavni stabilizator. Naravno njegova Svjetlana. Mi smo mislili da se Miša neće oženiti, ali se onda pojavila devojka sa zelenim očima i najdužim nogama u Beogradu, balerina koja je došla iz Sarajeva", rekla je Branka Petrić.

Miša Janketić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!