Branislav Lečić, Merima Isaković
Printscreen
Branislav Lečić, Merima Isaković

Printscreen

Branislav Lečić, Merima Isaković, Foto: Printscreen

Glumac Branislav Lečić danas, tokom čitavog dana, nije bio dostupan za komentar povodom novih optužbi sa seksualno zlostavljanje - ovaj put optužila ga je koleginica Merima Isaković, koja je navela da ju je glumac napastvovao 1978. godine, kada je imala svega 18 godina, zbog čega se ponovo digla prašina u javnosti.

Novosti su pokušale da stupe u kontakt sa njegovom PR službom, koja je sada poslala saopštenje, a koje prenosimo u celosti.

- Poštovani novinari, obaveštavamo vas da, zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić se ne oseća zdravstveno najbolje. Iz istih razloga, do daljnjeg, se neće obraćati javnosti, ali i kao što je naveo i ranije, neće komentarisati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima. Molimo vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne oseća dobro. Unapred zahvalni, PR tim Branislava Lečića - stoji u saopštenju.

Komentari (6)

jovan

08.04.2021 18:26

nebitno kako se zavrsi sudski postupak jasno je kako se ponasao prema zenama..to je dovoljno...prema Danijeli se poneo arogantno sa svim izjavama , poligrafom..likovanjem..ali Merima Isakovic je gromada koju on pomeriti ne moze tako lako...kako je dobro iznela svoja osecanja i misli u trenutku kada je pokusao da je siluje..treba da se stidi..nek izadje kao čovek i izvini se. Sram ga bilo!

Branka

08.04.2021 19:44

Glupo je sto za svedoka navodi pokojnog Gagu ali ako je on to precutao znaci da nije bilo vredno javnog pomena.I Danijela kao i Merima kazu da nije bilo seksualnog kontakta,onda to nije silovanje vec mozda nepristojno pipkanje.Obe su dosle kod njega u stan, zasto? Vode hajku na coveka bez ikakvih dokaza posle malo eventualnog pipkanja.Sta zele obe sa ovim bezveze izjavama?

Goran

08.04.2021 20:17

Koja ce se sledeca javiti? Da cujem misljenja?

Verica

08.04.2021 22:24

Pa kad počneš da povraćaš možda te ostave na miru. Šmekeru umislio si da si neko važan i neodoljiv a žena povraćala od tebe.

Eto!

08.04.2021 22:47

Vidi se da je bio politicar. Tim glavonjama, cim zagusti, nije im dobro. A dotle su leprsali i svrkutali ko pricice na grani!

Abba

09.04.2021 08:19

Aaa, pa ni Merima i Dinijela se nisu osećale dobro... Ni danas im nije dobro i nije im dobro godinama unazad?