Branislav i Danijela
Alo!
Branislav i Danijela

Alo!

Branislav i Danijela, Foto: Alo!

Branislav Lečić je, kako prenose domaći mediji odlučio da pobegne od gungule koja ga prati nakon optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

On je odlučio da se malo skloni iz javnosti, jer nije više mogao da izdrži pritisak, pa je otišao u svoju vikendicu u Ritopeku.

- Leki se izvrnuo život naopačke. Ostao je bez važne uloge u predstavi "Kada su cvetale tikve" koju je igrao u Beogradskom dramskom pozorištu, a i još neki angažmani su mu otkazani, veliki broj kolega je stao uz Danijelu, a čak i neki koji to nisu uradili javno su prestali da mu se javljaju - priča izvor, a prenosi Informer

Prema pisanjima gorepomenutog medija, Branislav nije čak bio ni na rođendanu svog sina Lava.

Ostaje nam da vidimo kako će se dalje odvijati slučaj Lečić - Štajnfeld koji je izazvao veliku buru u domaćim i regionalnim medijima.

Komentari (4)

snezana

04.04.2021 23:01

U misju rupu neka se sakrije

Gaga

05.04.2021 07:43

@snezana - manijak ,obavestavajte ljude gdr je da znaju da ne bude posle kuknjava

Djordje

05.04.2021 00:17

Pobegao u Ritopek nadajuci se da ce Danijela doci ovaj put sama na "silovanje" . . . a mozda je ona vec tamo a mi to ne znamo.

A gde je..

05.04.2021 07:45

pobegla "glumičica" sa ulogom od dva i po minuta u albanskoj produkciji (glumi albansku droljicu u filmu Cash Only)), koja je završila na porno sajtovima (ne morate gledati ceo film), što je njen jedini doprinos kinematografiji (u kategoriji igrani film) za poslednjih šest godina??? Ona je pobegla preko Bare, i ne misli da dođe na poligraf, doći će samo ako joj jave da ima neke šanse... a dotle će na kolenima kod nekog producenta da odrađuje kasting, mada mislim da šanse ima samo kod soroševaca.