"OSTAO SAM BEZ REČI" Branislav Lečić otkrio zašto su njegova deca napustila školu Mike Aleksića nakon samo godinu dana (VIDEO)

Javnost u šoku

Glumica Milena Radulović ispričala je da je Miroslav Aleksić, čuveni vlasnik škole glume, dok je bila maloletna navodno silovao i da se to dogodilo više puta. Osim Milene i nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavilo je policiji da ih je silovao ili se*sualno uznemiravao Aleksić

Na društvenoj mreži Fejsbuk oglasio se i njen kolega Branislav Lečić:

- Potpuno me šokorala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih! I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez reči. Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o deci i da ne govorim. To ostavlja trajne posledice na život žrtve nasilja i drasticno menja pogled na svet! Silovanje je poniženje tela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas! Hrabre žene imate moju podršku. Borba je jedini odgovor, napisao Lečić.

Branislav Lečić
Branislav Lečić, Foto: Printscreen/Facebook

Pogledajte OVDE kako su reagovale estrade ličnosti na skandal koji trese glumački svet

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi