Branislav i Merima
Alo!
Branislav i Merima

Alo!

Branislav i Merima, Foto: Alo!

Glumac Branislav Lečić, nakon optužbi bivše koleginice Merime Isaković da ju je silovao 1978, kada je imala 18 godina, požalio se prijateljima da u prvom trenutku nije mogao da se seti ko je ona!

Kako se saznaje, Lečić je bio veoma iznenađen njenom izjavom, pa se zapitao ko je ta žena i zašto ga je sada prijavila. Podsetimo, Lečića je za silovanje nedavno optužila i glumica Danijela Štajnfeld.

Leka je rekao da nije prepoznao nekadašnju koleginicu Merimu. U momentu kada je video njenu priču na naslovnim stranama svih medija, kako nam je objasnio, od šoka nije mogao odmah da se seti, jer ona sada potpuno drugačije izgleda, živi u inostranstvu i odavno se ne bavi glumom – prenosi jedan od Lečićevih prijatelja šta im je on ispričao i dodaje:

- Poslednji put su se, kako je izjavio, videli pre mnogo godina, a njihovi životni i poslovni putevi odavno su se razišli. Inače, Merima je početkom osamdesetih doživela saobraćajnu nesreću posle koje je ostala nepokretna i prestala je da se bavi glumom. Karijeru je nastavila kao klinički psiholog i sredinom devedesetih se odselila na Novi Zeland gde i sada živi - dodaje izvor za gorepomenuti list.

Podsetimo, Branislavu je pozlilo nakon što je saznao da ga je Merima prijavila za silovanje koje se desilo dok su oni bili jako mladi.

Komentari (9)

snezana

11.04.2021 19:41

Stoka. Sram ga bilo. Doduse cica je mozda postao dementan

gadafi

11.04.2021 20:49

@snezana - snežana ko su ti? ne odobravam nasilje... ali vi žene (naravno čast izuzecima) vi ste nasilne, zle, pokvarene. lažete to vam je hrana.

dolijao

11.04.2021 19:51

Sad je pao na poligrafu.

Фахри

11.04.2021 20:01

Na današnji dan, u nedelju 11. aprila 1999. godine ubijen je Slavko Ćuruvija. Al Kapone Prema njemu Idi Amin Lekovit je k’o vitamin Al Kapone Prema njemu je Bokasa Human kao Vojska Spasa Al Kapone I Hitlere i Staljine Zavio je u haljine Al Kapone To majka više ne porađa To se više ne događa Al Kapone Svet se deli na pione Pione i šampione Vidi kako tvoj brod tone Mafijašu, razbojniče Al Kapone Svet se deli na pione Pione i na masone Vidi kako tvoj brod tone Lopovčino i zlikovče Al Kapone

Gluposti

12.04.2021 13:01

@Фахри - Lupetas od duga vremena i dosade?

beba

11.04.2021 20:13

Ta gospodja ima sada preko sezdeset god.Kada je cutala toliko sta joj ovo treba.Natavno da su sada to gluposti. Lecic je drtak i bezobrazan covek.Skoro odvratan.Mozda je i radio takve stvari, ali ko od muskaraca nije "pipnuo" neku zenu bez dozvole

Eto!

12.04.2021 13:00

@beba - Da li uopste citate tekstove o ovom slucaju ili samo napamet komentarisete? Merima je sasvim jasno napisala zasto je resila bas sada da prijavi ovaj gnusni dogadjaj - nakon sto je silovanje prijavila Danijela - i NAKON STO JE DANIJELU OPLJUVALO BAR POLA SRBIJE! Uzgred, Bebo, dogadjaj koji je Merima opisala se NE ZABORAVLJA NIKADA, sto znam iz licnog iskustva, pa je ova podrska koleginici bas dobrodosla.

Sava

11.04.2021 20:25

Leko , setices se Merime , ako te posalju 7-8 god na FAKULTET , jer tamo se mnogima razbistri u glavi !!!!!!!!!!!!!!!

Žikica

11.04.2021 21:40

Protuva jedna,ko zna koliko ih je silovao kad ne može da se seti.Žrtve dotične protuve,javite se !