Branislav Lečić
Alo! / Vladimir Marković
Branislav Lečić

Alo! / Vladimir Marković

Branislav Lečić, Foto: Alo! / Vladimir Marković

I dok čeka poziv iz Tužilaštva gde bi trebalo da se izjasni o celom slučaju, Branislav sa svojim timom razrađuje plan odbrane.

Kako „Alo!“ saznaje, glumac je angažovao advokatsku kancelariju koja će ga zastupati i to na čelu sa četiri advokata, a svojim najbližim prijateljima je ispričao da ima čvrste dokaze kojima će se odbraniti.

Glumica Danijela Štajnfeld je u intervjuu otkrila da je dugo razmišljala da li da izgovori ime Branislava Lečića, ali kap koja je prelila čašu bio je momenat kada se on oglasio o slučaju žrtava Mike Aleksića i pozvao decu da upišu njegovu školu glume.

- U momentu kada je on pozvao bivše učenike škole Mike Aleksića da pređu u njegovu glumačku školu, to je bila kap koja je prelila čašu. Ja sam razumela da to sada više nije pitanje šta će se sa mnom desiti u momentu kada progovorim, ovo je pitanje moje društvene odgovornosti - rekla je Danijela.

Paparaco „Alo!“ uslikao je Branislava kako u sredu ujutru, negde oko deset časova, napušta svoj stan u centru grada, a društvo mu je, kao i prethodnog dana kada smo ga uslikali, pravila advokatica. No, ovoga puta se nije odvezao svojim skupocenim BMW-om, već je po njega stigao vozač.

Kako saznajemo, on je iz predostrožnosti angažovao čoveka koji će ga ubuduće voziti, jer ne želi da rizikuje da mu neko naudi.

Iako je ubeđen u svoju nevinost, zbog svih spekulacija u poslednjih nekoliko dana koje se vezuju za njegovo ime, Leka se plaši za svoju bezbednost, te da bi eventualno neko mogao i da mu razlupa automobil.

S druge strane, glumica Danijela Štajnfeld dobija veliku podršku javnosti, kao i njenih kolega koji je bodre i govore joj da je učinila pravu stvar. Za razliku od Lečića, koji uopšte nije omiljen ne samo među običnim svetom, već ni među kolegama.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Nikola

25.03.2021 08:02

Ako si nevin čemu četiri advokata????

OPAAAAA

26.03.2021 12:07

@Nikola - ZNACI SITINA JE DA CE SAD SVI DA PREDJU U SKOLU KOJU DRZE REZIMSKI GLUMCI CETKOVIC I DRUGA MU ZENA -ONA STO GA RAZVELA I NE ZNA DA GLUMI?OPAAA

tin

25.03.2021 12:57

Oniz straha, ma pričate šalu.