Branislav Lečić
Alo!/ Rajko Ristić
Branislav Lečić

Alo!/ Rajko Ristić

Branislav Lečić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- U iskušenju sam da objavim screenshot progoniteljskih poruka koje su mi nedeljama stizale od Branislava Lečića nakon što smo se jednom u životu videli kada mi je gostovao u emisiji. Puna podrška za Danijelu Štajnfeld i svaku ženu koja je žrtva predatora i (ne)moćnika - napisala je ona na pomenutoj društvenoj mreži, a onda je objavila poruke:

- Izvolite, prvo Lečićev očigledno ustaljeni manir da se postavlja kao da ti zapravo čini ogromnu čast što si mu se dopala - napisala je voditeljka u opisu prve prepiske, a onda nastavila:

Branislav Lečić- poruke Hristina

PrntScrn

Branislav Lečić- poruke Hristina, Foto: PrntScrn

- A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora, a ova navlakuša za drugi osnovne "trebaš mi profesionalno" - napisala je voditeljka u opisu fotografija na kojima se vide poruke koje joj je Lečić slao, a na koje ona nije odgovarala.

Branislav Lečić- poruke Hristina

PrntScrn

Branislav Lečić- poruke Hristina, Foto: PrntScrn

Podsetimo u toku dana su se javile i još neke ženske osobe koje navodno terete Lečića za isto zlodelo kao i glumica Danijela.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

beba

22.03.2021 23:47

Obicnog muskog udvaranja.Ne vidim nista lose u ovim porukama sem manijakalne poteze ovih ludaca koje nicu kao pecurke.

kos

23.03.2021 04:17

O tom "lakrdijašu", kolaju priče dugi niz godina, od početka izigrava neku veličinu, za velike uloge nije, povezao se sa istima, nije ni za politiku, pogled mu govori da se razlikuje, mogao se izlečiti, sad je kasno, tražio sebe i nije se našao. Ako Sud presudi, čeka ga robija, a i zatvorenici će dobiti "devojku" za sve.

Kakav..

23.03.2021 05:37

zločinac, nije dovoljno bogat, nije dovoljno mlad i nije dovoljno peder...

Kostadin

23.03.2021 10:53

Sav se smuždio.