Bogdan Diklić
Dejan Briza/Alo!
Bogdan Diklić

Promo

Bogdan Diklić, Foto: Promo

Naš poznati glumac Bogdan Diklić doživeo je tešku povredu na snimanju film kada je ispalio rafal iz "kalašnjikova". Tom prilikom Bogdana je jedna čaura pogodila u levo oko.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Na snimanju filma "Turneja" pre 11 godina nedaleko od Prijedora, naš glumac ispalio je rafal iz klašnjikova, a jedna od ispaljenih čaura pogodila ga je pravo u levo oko.

U pitanju je bila manevarska municija, a kolege su odmah pritrčale da mu pruže pomoć. 

Na današnji dan je preminula Mira Stupica! Iza njene POSLEDNJE ŽELJE krije se moćna ljubavna priča!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 19.08.2019. 17:45 Velika glumica Mira Stupica preminula je u avgustu 2016. godine, a detalje njenog života mnogi će zauvek pamtiti. Mira Stupica, Foto: Printscreen Youtube Na današnji dan, 19. avgusta 2016. preminula je velika Mira Stupica, samo dva dana nakon svog 93. rođendana.

Kako nije bilo moguće da mu se ukaže pomoć na terenu, producent filma i glumac Tihomir Stanić, direktor Slobodan Pavićević i reditelj Goran Marković povređenog Diklića odmah su stavili u automobil i odvezli u bolnicu u Prijedor, odakle je prevezen u Banjaluku. Oftalmolozi su ga pregledali, konstatovali da je povreda oka teška i sanitetskim vozilom Diklić je prevezen na VMA.

Bogdan Diklić

Rajko Ristić/Alo!

Bogdan Diklić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kako se priča po kuloarima glumišta, Diklić od tada ima stakleno oko, ali o tome ne voli da priča. Godinu dana nakon ove nesreće Bogdan je opet jedva preživeo. Naime samo godinu dana nakon tragedije sa puškom, Bogdanu je pozlilo u toku predstave "Kandid ili optimizam" na Sterijinom pozorju pa je posle reanimacije hitno prebačen u kamenički Institut za kardiovaskularne bolesti.

U toj zdravstvenoj ustanovi mu je dijagnostikovana plućna tromboembolija, a kasnije mu se stanje naglo pogoršalo razvojem akutnog infarkta miokarda (srca).

Bogdan Diklić

Dejan Briza/Alo!

Bogdan Diklić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!