Boba
Screenshoot Youtube
Boba

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Svi ga pamte kao Bobu iz popularnih filmova „Lude godine“, „Kakav deda takav unuk“, „Idi mi dođi mi“, iz davnih osamdesetih. Ipak, Vladimir Petrović se odlučio za drugi poziv.

PROČITAJTE I:

 

- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili. Srećno sam oženjen, imam dvoje dece, sina Igora i ćerku Anu. Oboje su završili fakultete, u braku su oboje, postao sam deda. Moj sin mi je podario unuka koji se zove Jere - rekao je za „Blic“ bivši glumac jednom prilikom i priznao da ga trenutno ništa ne interesuje sem unuka.

- Ja nemam prilike da često uživam u njegovom društvu zato što moj sin i snaja žive u Zagrebu, ali sada su u Beogradu i provodimo lepe trenutke zajedno - kaže Petrović.

 

Glumac je ranije izjavio za „Blic puls“ da se ne kaje što nije ostao u svetu glume i da je srećan izborom koji je napravio.

- Nisam siguran da bi to bio posao koji bi me ispunjavao. U suštini, ja sam svoj hobi pretvorio u glavno zanimanje, pa tako radim ono što volim. Ne vidim sebe u tom svetu - rekao je tada Boba iz "Žikine dinastije".

 

BONUS VIDEO

Goca Tržan došla na suđenje zbog alimentacije, Ivan se NIJE POJAVIO!