Nebojša Glogovac i Dragan Bjelogrlić
Screenshoot Youtube
Nebojša Glogovac i Dragan Bjelogrlić

Screenshoot Youtube

Nebojša Glogovac i Dragan Bjelogrlić, Foto: Screenshoot Youtube

Glogovac je debitovao na malim ekranima u popularnoj TV seriji „Bolji život“ kao drug iz odeljenja čuvenog Slobodana Bobe Popadića i pre nego što je upisao studije glumce, a ponovo su se sreli i kod reditelja Miloša Avramovića u filmu „Južni vetar“. Zanimljivo da je Nebojšinu desnu ruku igra Goran Bjelogrlić, stariji Bjelin brat.

- Otišao je jedan od najvećih u istoriji srpskog glumišta. Otišao je najveći glumac srednje generacije celog regiona. Bio je bolji i kompletniji od svih nas. Otišao je nepravedno rano i tako munjevito da još ne shvatamo šta nas je snašlo. Otišao je dobar čovek, dobar prijatelj i dobar dasa. Neka mu je večna slava - rekao je Bjelogrlić. I reditelj Miloš Avramović zatečen je vešću o smrti.

Miloš kaže da će snimanje filma pamtiti i po tome što je zbog Glogovca morao da kupi nešto svom sinu Gavrilu.

- Imali su zajedničke scene. Glogovac mu je u moje ime obećao „soni plejstejšn“. Na kraju dana sam morao da mu ga i kupim - bila je to iznuđena kupovina. Film „Južni vetar“ gledaćemo u bioskopima na jesen, kao i „Zaspanku za vojnike“, koje je Glogovac paralelno radio s ovom krimi pričom.

Nebojša Glogovac

Screenshoot Prva

Nebojša Glogovac, Foto: Screenshoot Prva