Dragan Bjelogrlić
Alo!/Dejan Briza
Dragan Bjelogrlić

Alo!/Dejan Briza

Dragan Bjelogrlić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Pročitajte još:

- Gavrilovićeva je želela da se našali sa Bjelom i da, glumeći novinarku jedne televizije, uradi intervju s njim. Prišla mu je i rekla: „Imate jednu od najgledanijih serija...“, ali nije stigla dalje od toga. Bjelogrlić je to odmah prekinuo i momentalno počeo da urla na nju - ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mesta, te dodao da poznatog glumca niko nije mogao da smiri niti ubedi da je sve samo šala.

- On je odmah prišao novinarki sa te televizije i tražio da se sav materijal obriše i da se ni slučajno ne emituje - kaže izvor „Alo!“. 

Miljana Gavrilović

Printscreen

Miljana Gavrilović, Foto: Printscreen

- Zaista ne znam zašto je tako postupio. Verovatno je bio umoran od silnih intervjua koje je tog dana dao, a osim toga, bio mu je i rođendan... On nije razumeo da je to šala. Nisam zaista radila intervju za televiziju, niti bi to bilo emitovano. Moje pitanje ga nije iznerviralo, jer je to bila naša interna šala - kaže Miljana, koju je proslavila igrana serija „Folk“, u kojoj je, uz Bjelu, igrala glavnu ulogu.

Ona kaže da svom starijem kolegi ne zamera ništa, naprotiv! 

 

- Razumem ga. Tu je bilo hiljadu ljudi, novinara... Svi su želeli nešto da ga pitaju, intervjuišu ga... Ne shvatam to lično i ne zameram mu ništa - kaže ona.

Lepa glumica, koja je nedavno postala majka, nakon ovog događaja se nije čula sa Bjelom.

- Nismo se još ni čuli ni videli, ali mi radimo na seriji „Žigosani u reketu“ i tek ćemo se viđati. Ne bih želela da se od ovoga pravi senzacija, niti da se moje ime pominje u negativnom kontekstu u vezi sa bilo kim, a pogotovo ne sa Bjelom. Neizmerno sam mu zahvalna na svemu. Mnogo mu dugujem. On me je prvi pozvao nakon porođaja da mi ponudi ulogu i da mi pruži šansu da ponovo igram, što ja ne zaboravljam - kaže Gavrilovićeva za „Alo!“.