Fernando Kolunga
printscreen
Fernando Kolunga

printscreen

Fernando Kolunga, Foto: printscreen

Fernanda Kolungu svi znamo kao Hosea Armanda iz "Esmeralde" i Adrijana iz "Marimar".

On je snimio bezbroj latinoameričkih sapunica, a i dalje važi za jednog od i najseksepilnijih glumaca.

Naime, produkcijska kuća "Televisa" u čijim se serijama Kolunga i proslavio prekinula je ekskluzivni ugovor sa njim pre godinu dana, a navodno jer je odbio sporednu ulogu u jednoj humorističkoj seriji.

PROČITAJTE JOŠ:

"Fernandu nije bilo do povratka na mali ekran, pogotovo ne u seriji u kojoj ne bi bio vodeća zvezda, jer "Supertata" ima za glavne junake nekoliko glumačkih parova. Bio je arogantan prema Rosi, koja mu je poručila da nije više u godinama kada može da odbija uloge, čime mu je još više povredila sujetu. Odjurio je iz njene kancelarije zalupivši vrata, a ona je zatim izdejstvovala kod šefova "Televise" da mu ukinu ekskluzivni ugovor sa kojim je zarađivao 115 000 dolara mesečno", rekao je tada izvor upućen u čitavu aferu, prenosi zena.blic.rs.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FERNANDO COLUNGA (@fernandoolivaresoficial) on Jul 14, 2016 at 6:51pm PDT

Ova uloga je trebalo da bude njegov povrataka na male ekrane, no sada Fernando navodno ima drugačije planove - da kaže zbogom karijeri u telenovelama i da se posveti filmskom platnu.

Inače, tokom karijere zgodni Meksikanac zaradio je više od 18 miliona dolara.

Fernando Kolunga

printscreen

Fernando Kolunga, Foto: printscreen

Inače, ovaj 53-godišnji glumac tokom karijere gotovo da nije imao nijedan skandal, a zanimljivo je da iako je u nekoliko navrata izjavljivao da želi da zasnuje porodicu, te promenio niz poznatih žena, on je i dalje sam.

Rada i Haris grade ogromnu kuću u Bosni, detalji su potpuno zapanjujući!

AUTOR: Scena/J.I. DATUM I VREME: 16.08.2019. 17:55 - 16.08.2019. 18:53 Hit! Rada Manojlović i Haris Berković, Foto: printscreen Pevačica Rada Manojlović i njen izabranik Haris Berković odlučili su da sagrade ljubavno gnezdo van Srbije, s obzirom na to da u Beogradu žive u iznajmljenom stanu.

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!