Biljana Čekić
PrntScrn

Mlada glumica Biljana Čekić, koja je osvojila publiku u Srbiji glavnom ulogom u filmu "Dara iz Jasenovca", priznala je da joj se život potpuno promenio.

- Ljudi me prepoznaju na ulici, žele da se slikamo i stvarno sam srećna kada me neko prepozna i čestita mi. Sada čekamo premijeru, koja je više puta odlagana zbog ove situacije, ali se nadamo da će se uskoro i to dogoditi i da ćemo svi biti na okupu - rekla je ona.

Miloš Biković

Tanjug

Miloš Biković, Foto: Tanjug

Nakon što je postala poznata javnosti, mlada glumica je priznala da bi volela da upozna Miloša Bikovića, no to se još uvek nije desilo.

- Još se nismo upoznali, ali mi je poslao video snimak, nije mogao da dođe tada kad sam ja bila u Beogradu. Tih nekoliko sekundi video-poruke ulepšale su mi dan, godinu, život! Iskreno se nadam da će mi želja biti ispunjena, verujem u snove jer su mi se mnogi ostvarili - ispričala je Čekićeva.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Биљана Чекић (@cekicc_biljana)

Njen tata Radovan rekao je da se inače u njihovom kraju održava tucijada, koje ove godine neće biti zbog korone, ali da sam Vaskrs podrazumeva porodično slavlje.

- Bogat ručak, pravi se pečenica, svi se radujemo. Ništa mi nije teško za moju decu, sve bih učinio za njih - rekao je on.

Biljana kaže da je sada najpopularnija u razredu i da drugari nisu ljubomorni.

- Postoje slučajevi kada mi kažu da bi i oni voleli da glume, ali nema ljubomore. Ne znam šta da kažem za popularnost, ne mogu tek tako da kažem 'najpopularnija', ja sam samo jedna devojčica. Slava nije nešto što me je promenilo - rekla je ona za gorepomenuti medij.