Crveni Mesec
promo
Crveni Mesec

promo

Foto: promo

Nova uzbuđenja i preokreti očekuju vas u 16. epizodi istorijskog spektakla "Crveni mesec", koja je na programu TV Pink večeras u dobro poznatom terminu - od 21 čas.

Teodora sa majkom Verom otpočinje pripreme za svadbu sa Nikolom, a u planiranje im se umešao i Petar, koji smatra da sve treba da bude po želji njegove sestre.

Crveni Mesec

promo

Foto: promo

"Ona se udaje, ona će i da odluči", rekao je Petar, ali ga je Vera prekinula.

"Slušaj Petre, ti se u to ne razumeš. Idi za svojim poslom, a mi ćemo lepo o cveću", odgovorila mu je Vera, nakon čega se Petar našalio sa njima.

"Jel da? Situacija je znači komplikovana kao teorije relativiteta", rekao je Petar, zbunivši majku:

"Teorija čega?"

Crveni Mesec

promo

Foto: promo

Kako je bio okupiran poslom i privikavanjem na obaveze u austrijskom poslanstvu u Beogradu, Oto je potpuno zapostavio porodicu, te je odlučio da dan provede sa suprugom Marijom.

Crveni Mesec

promo

Foto: promo

"Moraćete danas same da se snalazite. Imate možda već neki plan?", pitao je Oto Sofiju i Nataliju, a dočekao ga je ćerkin sarkastičan odgovor:

"Jao oče, ti si nama sad tako pomrsio račune time što si ukrao majku, da ćemo nas dve evo sedeti ovde i tugovaćemo ceo dan."

Besan zbog Martinovog ubistva i drskosti austrijskog poslanstva, prestolonaslednik Aleksandar hitno poziva Apisa na razgovor.

Crveni Mesec

promo

Foto: promo

"Hteo bih da nasamo prodiskutujemo jednu tačku iz vašeg izveštaja", započeo je prestolonalsednik, a potom Apisu pojasnio o čemu se radi:

"Aktivnosti srpskih dobrovoljaca i obaveštajaca izvan teritorija Srbije."

Tokom ručka u beogradskom hotelu "Moskva", glumici Hristini stiže buket cveća sa misterioznom porukom.

Crveni Mesec

promo

Foto: promo

"Kakve divne kale, zamirisale su još sa vrata. Da vidimo ko to ima toliko stila", rekla je Hristina.

Da li su kale Petrov način da se izvini Hristini ili glumica ima još udvarača, kakav plan je smislila Sofija i da li će prestolonaslednik uz Apisovu pomoć uspeti da reši novonastalu situaciju u državi, saznaćete u 16. epizodi "Crvenog meseca" večeras u 21 čas na TV Pink!

Crveni Mesec

promo

Foto: promo

Više detalja pogledajte u video-prilogu: