Bane Vidaković
YouTube/printscreen
Bane Vidaković

YouTube/printscreen

Bane Vidaković, Foto: YouTube/printscreen

Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da ju je silovao njen kolega Branislav Lečić, nakon čega je glumica Mirjana Karanović objavila na Instagramu mejl u kojem piše da odbija da radi sa glumcem, kako u aktuelnim tako i u budućim predstavama.

Ovim povodom oglasio se i Bane Vidaković koji je izneo svoje mišljenje o celoj situaciji, ali i komentarisao odluku koleginice Karanović.

Mirjana Karanović

Alo!

Mirjana Karanović, Foto: Alo!

- Ja ne razumem Mirjanu Karanović, jer ovo sve još nije došlo do presude. Nije mi jasno da treba da presuđujemo unapred. Nemam ni jednu malu nameru da to radim. To je sve na sudu i nadležnim organima. Ne želim da uvredim ni Danijelu, ni Leku, ne bih uopšte da ulazim u to. Pogotovo ne tako drastično da ne igram predstave sa njim, to nije u redu. Ne kažem ništa ni za Branislava, a tek ne ulazim u Danijelino svedočenje, njoj želim sve najbolje. Meni i kolegama koji igramo sa Lekom ne pada na pamet da se tu nešto opredeljujemo, jer nismo mi sud-  rekao je.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

GJ

26.03.2021 20:20

Bravo za Baneta?❣️podrska Lecicu❣️

Lilit

26.03.2021 20:35

Bravo Bane, ipak je poslednja sudska reč!

snezana

26.03.2021 20:50

O cemu tek ovaj prica. Ako zna uopste o cemu se radi, ako mu um nije pomucen

Jaca

27.03.2021 08:00

To načelno jeste tačno ali mislim da svi oni koji rade sa Lečićem znaju kakav je on i sigurno su zbog toga doneli takvu odluku. A Vidaković nema kredibilitet da priča o bilo čemu jer pod uticajem opijata ne može da ima ni moralni, ni emotivni zdrav stav.