Andrija Milošević sa devojkom
RAS Srbija/Rajko Ristić
Andrija Milošević sa devojkom

RAS Srbija/Rajko Ristić

Andrija Milošević sa devojkom, Foto: RAS Srbija/Rajko Ristić

Ovog puta u sve je umešao i svoju devojku, glumicu Aleksandru Tomić. Naime, Andrija je fotografisao Aleksandru dok je spavala u dnevnoj sobi i sliku objavio na svom Instagram profilu, a zaista je poza neobična i deluje neudobno za opuštanje tokom spavanja.

Aleksandra je ležala na kauču u dnevnoj sobi, ruke su joj bile ukrštene na grudima, noge je prekrstila, a jedna joj je bila bukvalno u vazduhu, oslonjena na drugu.

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić

PrntScrn

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić, Foto: PrntScrn

"Jeste li ikada zatekli nekog svog da spava u luđoj pozi?", pitao je Milošević svoje pratioce kojima je bilo smešno kakao Aleksandra spava.

Nakon toga usledili su brojni komentari.

"Kako spava ovako?", "Jedva zaspim i normalno, nije mi jasno kako tako spava", "Umirem od smeha", "Aleksandra je od onih ljudi koji bi i na kamenu zaspali", neki su od komentara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

Podsetimo, Aleksandra i Andrija godinama žive zajedno, ali još uvek nisu u braku. Par se upoznao u pozorištu, a ona je svojevremeno otkrila kako je izgledao njihov susret.

- Ništa spektakularno nisam mislila o njemu. Mi smo se upoznali kada sam došla da radim dečju pozorištnu predstavu „Mala sirena” u Pozorištu „Boško Buha”. Tek sam bila završila akademiju, a on je bio jako ljubazan i fin. Kasnije, kada smo počeli da se zabavljamo, uticala sam na to da se bolje oblači. Otkada smo u vezi ima sve bolji i bolji stil odevanja, što je za mene veliki kompliment. Nema više šljokica, cirkona i šarenih zmajeva. To je ukinuto - rekla je ranije za Blic Aleksandra.