Ilija Grahovac, Zmaj od Šipova
Dejan Briza/Alo!
Zmaj od Šipova

Masanori Jošida/Alo!

Zmaj od Šipova, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Sudska policija RS uhapsila je pre dva dana Iliju Grahovca, poznatijeg kao Zmaj od Šipova, a čim je prebačen u zatvor u Kazneno-popravnom zavodu Banjaluka na Tunjicama počeo je sa štrajkom glađu.

Grahovac je štrajk glađu počeo nezadovoljan odlukama Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu koji ga je smestio u pritvor, jer se nije odazivao na sudske pozive.

PROČITAJETE JOŠ:

"Plašim se za njegovo zdravlje, a ne želi da se pojavi kod sudije za koga smatra da ga je, mimo prava i pravde, smestio u pritvor", rekao je za Novosti njegov advokat Dušan Tomić.

"Za njega smatra da ga maltretira, na razne načine, skoro godinu dana od kada traje suđenje za nanošenje navodne lake telesne povrede meštaninu, koji mu je nožem rasporio kravu. Sudska odluka je neverovatna, sud mu je odredio najtežu meru pritvor, mada postoje druge, blaže mere, kako bi se obezbedilo prisustvo optuženog ili bilo koga drugog na sudu", istakao je Tomić.

Zmaj od Šipova

Printskrin TV Hepi

Zmaj od Šipova, Foto: Printskrin TV Hepi

Izvor blizak pravosuđu objasnio je da se Grahovac nije odazvao na sudske pozive povom suđenja za nanošenje telesnih povreda mladiću iz Mrkonjić Grada.

Otkrivamo ko sve ulazi u Parove 8! (VIDEO)

AUTOR: J. Ilić DATUM I VREME: 05.09.2019. 18:40 Uskoro počinje osma sezona popularnog rijalitija. Parovi, Foto: printscreen Uskoro sa emitovanjem počinje osma sezona popularnog rijaliti programa "Parovi". Kako portal "Alo.rs" saznaje u vilu ulaze nova, zanimljiva lica koje će bez sumnje privući veliku pažnju. VODITELJKA UHVAĆENA U AKCIJI!

 

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Otkrivamo ko ulazi u “Parove 8”, šok!