Kristijan Golubović
Rajko Ristić/Alo!
Kristijan Golubović

Rajko Ristić/Alo!

Kristijan Golubović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ivana Golubović, supruga Kristijana Golubovića, sa kojim ima ćerku, navodno je rešila da uđe u rijaliti. Između "Parova 8" i "Zadruge 3", ona se odlučila za šou u luksuznoj zemunskoj vili.

Ona pregovara sa produkcijom "Hepi" televizije o ulasku u osmu sezonu rijalitija "Parovi".

Kako piše "Rijaliti", Golubovićevoj je produkcija zbog toga što je supruga opasnog momka koji je na izdržavanju zatvorske kazne u Zabeli ponudila pozamašnu sumu za učešće.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, sudeći po iznosu koji bi Ivana zaradila ukoliko uđe u rijaliti, i to ogromnih 200.000 evra, vrlo je moguće da će Ivana biti učesnica jer bi tim novcem mogla da obezbedi ćerku.

Nikola i Coka otkrili kako se snalaze u ulozi roditelja, a onda ispričali urnebesnu scenu!

AUTOR: Happytv.tv/J.I. DATUM I VREME: 11.08.2019. 22:55 Slatke muke! Coka i Lakić, Foto: Screenshoot Youtube Bivši takmičari rijaliti šou programa "Parovi" Nikola Lakić i Aleksandra Tasić-Coka uživaju u čarima roditeljstva, te najveću pažnju posvećuju svom sinu prvencu. Naslednik Lazar, čije je rođenje razveselio čitav region, mirno spava, dok njegovi mama i tata paze da ga ne probude.

- S obzirom na to da su Kristijan i ona u nategnutim odnosima i da je vrlo moguće da će brak okončati čim on izađe iz zatvora, Ivana ozbiljno razmišlja o tome da prihvati ponudu produkcije "Hepija" i uđe u rijaliti jer su joj ponudili čak 200.000 evra, što bi joj mnogo značilo za budućnost. Ona se ionako sama stara o njihovoj ćerkici, tako da joj je kao samohranoj majici nije lako - započinje priču za "Rijaliti" dobro obavešteni izvor i otkriva detalje pregovora.

Ivana Golubović

printscreen

Ivana Golubović, Foto: printscreen

- Ivana je namazana iako deluje da je mirna i povučena, ali to je samo zato što je bila u Kristijanovoj senci. Ona je imala dosta uslova za ulazak, ali glavni je bio da joj se omogući da viđa ćerku minimum jednom nedeljno. Retko se odvajala od svoje mezimice, pa joj to najteže pada od svega. Tražila je da ne mešaju Kristijana u njeno učešće i da mu ne dozvole da se javlja telefonskim putem u program kako joj ne bi pravio probleme - navodi izvor i dodaje:

- Ivana je zauzvrat produkciji rekla da će i te kako imati šta da ispriča u rijalitiju i da ima mnogo toga o Kristijanu što se još ne zna. Ona je, očigledno, rešila i da javnosti otkrije sve, tako da njen motiv nije samo novac. Da li će se oko svih uslova dogovoriti i kako će Kristijan reagovati kada sazna, otkrićemo uskoro.

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!