UČESNICA PAROVA BILA U ŠEMI SA POLITIČAREM! Zbog njegove poruke doživela je nervno rastrojstvo! (FOTO)

Odlepila!

Dina i Voljenka
Dina , Foto: Screenshoot

Poruka koju je Dina Galorini dobila od bivšeg dečka, dovela je takmičarku "Parova" do ludila. Naime, muškarac čije ime počinje na slovo "D", poručio je Dini da je neuračunljiva, da njene reči nemaju težinu, te da je izmanipulisana od strane produkcije.

- Ne znam što se pronašao kada niko nije pomenuo njegovo ime, niti pokazao njegovu sliku. Obično je to tako u životu, osoba koju mnogo voliš zabije ti nož u leđa. Ne volim ga više, ali ne znam što se smejem kada to kažem. Čim mu se nisam javila dva meseca, to nešto mora da znači - požalila se Dina prijateljici iz rijalitija.

- Nisi ti sa njim još uvek načisto. Ne verujem da ti njega još uvek voliš - ubeđivala ju je Ilićeva. Podsetimo, Dina je pričala da je bila u vezi sa političarem čije ime počinje na slovo "D".

 Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: kimi
  29/10/2018 - 16:20
  evvoo ko će za ove glasati ???jedna bila sa Milijem a Dina ko zna s kim nije bila...glasače neće imati 99% ovih takmičara u vili...Marinkovićevi glasači šalju poruku iz nedjelje u nedjelju na pravu adresu ali oni i dalje pasivno promatraju situaciju...nijedan glasač ne glasa iz neke ljubavi već iz potrebe da ukaže na određenu problematiku... ne vode računa o zdravlju ljudi,paušalno prelaze preko problema ...Ivan,Dina,Kika,Zorica,Šmizla trebaju pomoć .ODMAH i neodgodivo..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi