Dragan Marinković Maca
Screenshoot Youtube
Dragan Marinković Maca

Screenshoot Youtube

Dragan Marinković Maca, Foto: Screenshoot Youtube

Javnost je još šokirana i u neverici nakon saznanja da će voditelji osme sezone "Parova" biti Jelena Maćić i Dragan Marinković Maca, koji je producentima "Zadruge" zahvalio na ponudi i odlučio se za televiziju Hepi. Fanovi poznate šminkerke i dalje ne veruju da je pristala da bude deo rijalitija čiji je žustri protivnik bila sve donedavno.

PROČITAJTE JOŠ:

Danima je oko toga trajala rasprava na društvenim mrežama. Ispostavilo se da su tačna nagađanja pojedinaca da je Maćićka promenila ploču zbog dobre novčane ponude, odnosno pozamašnog honorara.

Prema saznanjima Kurira, šminkerka i njen novi televizijski partner biće plaćeni po 5.000 evra mesečno.

- Jelena je prvobitno odbila našu ponudu, rekavši da je rijaliti ne zanima. Ali mi nismo hteli da odustanemo. Ona je vrlo elokventna i pametna žena, ume da drži pažnju dok govori, zanimljiva je i kao stvorena za ovakav projekat.

Zvali smo je najmanje desetak puta, sve dok nije pristala da popriča s nama. Rekla je: "Ajde da se bar vidimo kad ste toliko uporni." Kad se sastanak konačno desio, Jelena je shvatila da je ovo posao kao i svaki drugi, da i te kako može sebe da predstavi u pravom svetlu i da vredi pokušati - priča izvor s televizije Hepi.

Jelena Maćić

Screenshot facebook.com/jelena.m

Jelena Maćić, Foto: Screenshot facebook.com/jelena.m

S druge strane, sa Macom je bilo mnogo teže postići konačan dogovor jer je on nekoliko puta menjao mišljenja i odluke.

- On je prvi pristao, snimio tizer za najavu osme sezone, pa povukao odluku. Tek smo juče potpisali ugovor s njim, prihvatio je ponudu i Maca će, rame uz rame s Jelenom, biti voditelj "Parova". Što se honorara tiče, njih dvoje zapravo nisu ni tražili novac, nego su prihvatili ono što smo im ponudili. Procenili smo da bi njih dvoje doprineli podizanju gledanosti i da vredi da ih pošteno nagradimo, pa je mesečna plata od pet hiljada evra sasvim realna i na mestu - dodao je sagovornik.

Ni Jelena ni Maca juče nisu odgovarali na naše pozive. Marinković se, dok ne počnu "Parovi 8", priprema za pretpremijeru predstave "Kakva ti je žena, takav ti je život", dok se Maćićka povukla u izolaciju i ugasila profile na društvenim mrežama, verovatno jer su je neprestano kritikovali zbog novog angažmana.

Nikola Lakić ostao bez prebijene pare? Pogledajte gde se zaposlio, krstićete se i levom i desnom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 04.09.2019. 16:00 - 04.09.2019. 18:40 Hit! Nikola Lakić, Foto: printscreen Nakon završetka "Parova" Nikola Lakić je pokušavao da nađe posao, ali mu je dosta teže išlo. "MOJI RODITELJI NEĆE DOĆI NA SVADBU" Milijana i Milojko se venčavaju u subotu! Sve je spremno za glamurozno slavlje sa 120 zvanica!

 

BONUS VIDEO:

Ivan Gavrilović progovorio o susretu sa Mikijem Đuričićem, nije ni svestan šta mu se sada sprema!

 

Komentari (3)

Rijaliti

05.09.2019 09:04

Maćićka, prava veštica, i po izgledu i po naravi!!! Retko odvratna njuska!!!

memo

05.09.2019 17:49

maca je za bas carsju.

isak

06.09.2019 11:56

njegove fore su od pre 30 g u to u sarajevu