Voljenka Ilić
printscreen
Voljenka Ilić

printscreen

Voljenka Ilić, Foto: printscreen

U vilu ,,Parovi 7" ušla je kao jedna od moćnijih žena devedesetih godina. Svi opasni momci su se otimalu za nju, a ona je bila denserka i pevačica, koja je žarila i palila javnim nebom.

Pročitajte još:

 

Voljenka Ilić otkriva ekskluzivno o pikantnim detaljima kako iz vile, tako i iz života.

1. Voljenka, van vile važiš za moćnu ženu svog vremena,za zvezdu devedesetih. Za šta te smatraju ostali takmičari u vili?

- S obzirom da sam u proseku 22 godine starija od većine ukućana, nisam očekivala da ću zavredeti njihovo poštovanje, ali posle moje ispovest o žestokim momcima devedesetih, sve se promenilo, tako da se sad jasno zna i oseća ko kosi, a ko vodu noci. Primetila sam da su mi naklonjeni momci poput Benije, Bože i Đoleta, jer su iz sličnog miljea, dok mi devojke prosto zavide na životu na viskoj nozi, koji sam proživela, ali ipak ostala skromna.

2. U poslednje vreme diže se prašina zbog odnosa tebe i Milija, da li je istina da te je Mili „kupio“ kako on priča, a ne osvojio?

- Milija poznajem oko 15 godina preko njegovog oca Rakca kog veoma volim i poštujem, a posle ove afere ne znam kako ću ga pogledati u oči, pošto mi je on neposredno pred ulazak dao savete a ja sam postupala kao neka šiparica i sama sebi pljunula u lice zbog čega sada mnogo ispaštam. Mili mi je oduvek bio interesantan i simpatičan, ali me nikada nije privlačio kao muškarac, i sada ne mogu da razumem kako sam sebi dopustila da srozam svoje visoke kriterijume. Te kobne večeri Mili me je po izlasku iz ,,Parova" pozvao na večeru i rekao mi da me je preporučio produkciji. Na toj večeri se svašta desilo, ja sam prvi put probala žestoko piće, od kog mi nije bilo dobro, pa smo otišli u hotel i ne znam kako se desilo šta se desilo, zbog čega, opet napominjem se mnogo kajem.

3.U kakvim si odnosima sa Miloradom sada, budući da znamo da su između vas planule strasti već na samom početku?

- Milorad je najbolji i najiskreniji čovek kog sam ikada upoznala i iskreno sam počela da razmišljam da je možda dobro za mene i moje narušeno zdravlje posle moždanog udara da se sa njim smirim u prirodi u Bajinoj Bašti, ali on je odlučio da se posle rijalitija zamonaši tako da meni ostaje da čekam Zorana iz zatvora.

4. Za koga nemaš reči hvale od takmičara i zbog čega?

- Za Nikolu Lakić jer je njegovo ponašanje odvratno, pravi je ljigav tip.

Komentari (2)

TANJA

14.09.2018 20:18

Mislim da ova zena nije cista u glavi.Ona palila zestoke momke.Zasto?Kako?Bila sa jednim u intimnim odnosima,onda on preneo drugu i tako ih namamila.I sad se time ponosi.Moralno dno.

TANJA

14.09.2018 20:18

Mislim da ova zena nije cista u glavi.Ona palila zestoke momke.Zasto?Kako?Bila sa jednim u intimnim odnosima,onda on preneo drugu i tako ih namamila.I sad se time ponosi.Moralno dno.