žabac
privatna arhiva
žabac

privatna arhiva

Odležao 15 dana kazne: Nemanja Stamatović Žabac ispred zatvora u Sremskoj Mitovici, Foto: privatna arhiva

U razgovoru za alo.rs, Žabac kaže da je spreman da se vrati u rijaliti, iako zamera Milijani što se nije interesovala za njega.  

- I dalje je volim, ali sam ljut na nju! Ne može jedna klinka iz Pilatovca da zajebava Žapca! U tajnoj sobi su joj pokazali da sam uhapšen, ali se nije setila da kaže: “Uzmite iz mog sefa pet hiljada i pošaljite mu za džeparac”, a od mene je dobila na poklon pola zelene pijace iz Bloka 45! Izlazila je napolje iz vile, išla je kod Kobre, ali nije uzela telefon da me pozove. Nije joj palo na pamet da traži dozvolu da dođe da me poseti. Zbog takvog ponašanja i seljačke filozofije, kod mene je trenutno na stend baju! – izričit je Žabac i poručuje da očekuje poziv produkcije za povratak u rijaliti.

žabac

privatna arhiva

Nemanja Stamatović Žabac se iz zatvora odvezao mercedesom, Foto: privatna arhiva

Podsetimo, sudija za prekršaje je 31. januara kaznio Žapca sa 15 dana zatvora zbog navodnog uznemiravanja porodice. On se zbog Milijane posvađao sa suprugom Ninom i pokrenuo razvod, a sud mu je izrekao zabranu komunikacije sa porodicom do 9. februara ove godine. Zabranu je prekšrio, 31. januara, kada je saznao da njegov sin Stefan ne može da koristi mobilni, zbog neplaćenog računa. Kad je uplatio dugovanje, poslao mu je SMS poruku: “Stefi, uplaćen ti je mobilni, ljubi batu”. Međutim, njegova supruga je to pročitala i prijavila ga policiji. On je prizano da je prekršio zabranu, ali je istakao da je samo brinuo za svoje dete. 

Milijana i Žabac

printscreen

Milijana i Žabac, Foto: printscreen

 

Doktor ga gledao do 2.30 ujutro!   

Nemanja Stamatović Žabac kaže da su po izlasku iz zatvora prilazili prolaznici na ulici i pozdravljali ga.

- Jedna gospođa mi je srdačno prišla i rekla “da je šteta što sam napustio rijaliti”. Doktor, koji me je juče pregledao, priznao mi je na kraju da prati rijaliti, govoreći: “Jednom sam te gledao do 2.30 ujutru” – prepričava Žabac.