žabac
printscreen

 

žabac

printscreen

žabac, Foto: printscreen

Nemanja Stamatović, poznatiji kao Žabac, nedavno je završio u zatvoru Zelengora u Sremskoj Mitrovici, nakon što ga je supruga prijavila policiji za uznemiravanje.

Kako je rijaliti učesnik „Parova“ imao zabranu komunikacije s porodicom do devetog februara, njegova žena je to, kako Žabac tvrdi, iskoristila da bi od njega napravila nasilnika, što on nije.
Stamatović je dobio 15 dana pritvora, a za „Alo!“ ekskluzivno otkriva šta se zapravo desilo.

Žabac i Milijana

printscreen

Žabac i Milijana, Foto: printscreen

- Jedno je sigurno - ja nasilnik nisam! Situacija je bila takva da sam saznao da moj sin Stefan ne može da koristi mobilni telefon jer njegova majka nije platila račun, pa su mu ga isključili. Otišao sam da uplatim dugovanje i nakon toga sam mu poslao SMS sadržine: „Stefi, uplaćen ti je mobilni, ljubi batu“. Moja supruga je pročitala tu poruku i prijavila me policiji - otkriva Žabac za „Alo!“ i dodaje:

- Kada je sudija pročitala poruku koju sam joj dao na uvid, morala je da me kazni minimalnom zatvorskom kaznom jer zabrana komunikacije sa porodicom traje sve do devetog februara, što sam ja, navodno, ovom porukom prekršio, a samo sam se brinuo za svoje dete - rekao je Žabac.
Kako nam je otkrio, on će uskoro izaći iz zatvora, a nakon toga planira da se vrati u rijaliti, gde je njegova velika ljubav - Milijana.

- Plan mi je da se vratim u „Parove“ jer je tamo moja Milijana koju puno volim i jedva čekam da je opet vidim - rekao je on za „Alo!“.

Milijana i Žabac

printscreen

Milijana i Žabac, Foto: printscreen