Parovi
printscreen
Ava Karabatić

Nenad Vujanović/Alo

Ava Karabatić, Foto: Nenad Vujanović/Alo

Ava Karabatić optužena je za reketiranje od bivšeg učesnika "Parova" Miloša Radosavljevića.

On je na društvenim mrežama podelio poruke koje je navodno razmenio sa voditeljkom "Parova", a u kojima ona njemu navodno traži novac da bi ušao u narednu sezonu pomenutog rijalitija.

- Radim da odmah iz kampa ideš u "Parove 8" - stoji u poruci, na koju je Miloš odgovori:

- Može, evo sad idem da ti pošaljem ovo.

- Sad je na meni. Je l' možeš nekako 4.000 poslat danas, da uzmem ti majicu od sponzora - kaže ona, a on odgovara potvrdno.

PROČITAJTE JOŠ:

Druga Avina poruka je još eksplicitnija.

- Posttala sam urednik, od subote me gledaj. Tako da onih 1.000, jer toliko zaslužujem - piše u poruci.

Ava karabatić demantovala je ove tvrdnje, te je rekla da nije u pitanju reket, već da je Milošu uradila PR, te da joj je on ostao dužan.

- Naravno da niko ne radi za džabe ništa. A drugo, svako može da izmisli svašta. Pola poruka nisu moje. Moja dobra volja je bila da pomognem, i to sam učinila u više navrata. To uopšte nije bilo povezano s "Parovima" - kaže Ava i objašnjava:

Elvin proslavio 27. rođendan, Izabela mu priredila spektakularno iznenađenje! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 22:20 Potrudila se! Izabela Alijoski i Elvin Kadrić, Foto: ALO!/ Nenad Vujanović Elvin Kadrić sinoć je proslavio svoj 27. rođendan, a pored gostiju koji su mu priredili iznenađenje, glavni organizator je bila njegova devojka Izabela Alijoski.

- Ugovorila sam mu stomatologa, jednog od najboljih. Dogovorili smo se da mu se pomogne i oko PR. Nema veze sa "Parovima", nego sa PR oko muzike. Nisam se igrala, nego je počeo zavlačenje. Nije imao novac, pa sam ja plaćala, može i stomatolog rado da potvrdi. Ali, sada mi je žao što mu nisam milione tražila. Lako je tražiti prostor preko poznatog imena. I može još 600 prepiski da objavi, meni da naškodi ne može, još je on meni dužan. Svima ću, kad radim, da tražim novac - rekla je novopešena voditeljka.

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda

 

Komentari (1)

sinisa

12.08.2019 10:40

andjela uzme pobedu.