Parovi
Screenshot Instagram
Uroš Anđelić, Era Ojdanić

Printscreen

Uroš Anđelić, Era Ojdanić, Foto: Printscreen

Posle šminkanja Slađe Petrović koju je sređivao Uroš Andrejić, povela se tema zašto je Uroš nakaradno našminkao Slađu. Voditeljka Vesna Vukelić Vendi je objasnila da tu postoji dopadanje, a Slađa je pokušala da objasni:

- Uroš je brz, a zna se da što je brzo to je i kuso. Uroš nije uporan. Da je bio uporan, možda bi nešto i bilo - rekla je Slađa.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Da li to znači da si zlopamtilo? - pitala je voditeljka.

- Jesam - rekala je Slađa, a Uroš je dodao:

Vendi Parovi

printscreen

Vendi Parovi, Foto: printscreen

- Po šminki vidi se ko je zlopamtilo!

Bivši rijaliti učesnici objavili selfi nakon se*sa! Uslikao je golu dok spava! (FOTO 18+)

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 14.10.2019. 15:02 Provokacija ili? Enisa Bajramović i Vuja, Foto: Masanori Jošida/Alo! Bivši učesnik rijalitija "Parovi" Goran Vujičić Vuya ostavio je veliki trag svojim učešćem u rijalitiju. Naime, on je u rijalitiju pronašao ljubav svog života Enisu Bajramović koju je nedavno zaprosio u Tunisu.

 

Slađa je rekla da voli upornost i da je Uroš bio uporan možda bi nešto bilo između njih, ali ima problema sa njegovim godinama. Voditeljka je zaključila da je ona rezervisana zbog Pavaa Valdila što je Slađa potvrdila.

Vida Kokić

Youtube/Printscreen

Vida Kokić, Foto: Youtube/Printscreen

Nagradu za šminkanje dobio je Uroš, pošto je produkcija prepoznala njegov nesvakidašnji talenat. Nagrada je Vida koja je pre nekoliko dana Erinog unuka oralno zadovoljila pred milionima! Ovo nagrada nije baš oduševila Uroša!

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Tijana Ajfon prvi put otvorila vrata svog doma, a onda pokazala kulinarsko umeće!

 

Komentari (1)

vito

15.10.2019 09:54

sad dedu nek zadovolji.