Vesna Rivas
printscreen
Vesna Rivas

printscreen

Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Ove sumnjive preparate bivša rijaliti učesnica prodaje ilegalno, preko svog Fejsbuk naloga, gde ih nudi svojim pratiocima, ne navodeći njihovu cenu. Niko ne zna tačne sastojke, kao ni dejstvo pomenutog napitka, ali je sasvim izvesno da taj čaj nije klinički testiran i kao takav može biti vrlo opasan po zdravlje ljudi.

"Specijalni čajevi za čišćenje organizma od negativnih energija. Čajevi protiv jada i tuge, čajevi protiv depresije, čajevi i zaštite protiv strahova. Amajlije za sreću, napredak, ljubav, brak, novac, zdravlje. Telefonske konsultacije iz celog sveta, samo jedno pitanje 50 evra", piše u oglasu objavljenom na Vesninom Fejsbuk profilu.

Vesna Rivas

Printscreen

Foto: Printscreen

S obzirom na to da se Rivasova na nedozvoljen način bavi prodajom i lečenjem ljudi i da za to nema neophodne stručne kvalifikacije, važno je napomenuti da je to strogo kažnjivo po krivičnom zakonu. Nadrilekari koji svojim delovanjem nanesu štetu ljudima mogu da dobiju novčanu kaznu ili zatvorsku do tri godine.

Podsetimo, sve prognoze koje je Vesna Rivas iznosila u javnosti proteklih meseci ispostavile kao čista izmišljotina! U intervjuu za jedan nedeljnik ova lažna vidovnjakinja izjavila je da u svojim vizijama vidi da Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić neće postati roditelji, jer će ona imati ozbiljne komplikacije u trudnoći. Na sreću, ovo se ispostavilo kao Vesnina laž, jer je Marina rodila sina Alekseja i sve je u najboljem redu.

Darko Lazić

Promo

Foto: Promo

Za Jelenu Karleušu pred kraj prošle godine rekla je da je očekuje blistava karijera u 2019, da će biti presrećna u braku s Duškom i da za nju ne postoje drugi muškarci. Nekoliko dana kasnije počela je afera Karleuša-Vranješ, a po svoj prilici upravo zato neće opstati pevačicin brak s fudbalerom. Takođe, slagala je i da Svetlana Ceca Ražnatović ima dečka kojeg krije od javnosti.

Kako je Alo.rs već pisao, Vesna je izgubila ogromnu sumu novca zbog učešća u rijalitiju. Kako nam je otkrila, izgubila je čisto 5.000 dinara mesečno jer joj firma nije radila dok je ona bila u rijalitiju.

Šta nam je još Vesna otkrila pogledajte ovde:

BONUS VIDEO:

JEZIVE SCENE U PAROVIMA! Pijan Mili POLOMIO SVE PO STUDIJU! Sedmorica ga držala, dolazi POLICIJA!