Vendi
Screenshoot Youtube
Vendi

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Srbija je ušla u 26. dan od početka epidemije koronavirusa, tačnije od prvog zabeleženog slučaja. U našoj zemlji je do sada, prema jučerašnjim podacima, registrovano ukupno 785 zaraženih osoba.

Sa druge strane oni nemaju zbog čega da brinu jer su u zabavno-humorističkom programu "Parovi" takmičari maksimalno zaštićeni.

Parovi

Printscreen/Happy.tv

Parovi, Foto: Printscreen/Happy.tv

- Učesnici poznatog zabavno-humorističkog programa su maksimalno bezbedni. U luksuzan kompleks isključivo ulaze pripadnici obezbeđenja sa maskama i rukavicama. Voditelji program vode iz studia, ali su povezani sa učesnicima koji ih gledaju putem plazme. Učesnike produkcija redovno opominje da peru ruke i da se dezinfikuju, a takmičari slušaju, i pridržavaju se svih pravila... Nema sumnje da su učesnici Parova zaštićeni - rekla je Vesna Vukelić Vendi, pa dodala:

- Upućena sam u to da konstantno raste broj prijava za ovaj rijaliti, i da građani spas traže upravo u "Parovima", što je sasvim razumljivo budući da su stanovnici ovog šou programa namireni, i zaštićeni od svega - zaključuje voditeljka.

Vesna Vukelić Vendi

printscreen

Foto: printscreen