Parovi
printscreen
Dina Galorini, Baki B3

Printscreen Youtube

Dina Galorini, Baki B3, Foto: Printscreen Youtube

Ipak, uprkos tome što vode računa, mnogi su primetili da među njima sevaju varnice, i to sve više. Gledaoci ovog popularnog rijalitija nekoliko puta su se uključivali u program uživo i komentarisali da se Baki zaljubio u Dinu, te da je vreme da svima prizna. Međutim, kako je denser u braku, a nedavno je dobio sina sa suprugom Bojanom, on pokušava da se opravda da između Dine i njega nema emocija, te da su samo prijatelji.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako tvrdi izvor iz produkcije popularnog rijalitija upućen u celu priču, Baki i Dina kriju da su u šemi, a često se viđaju u ostavi vile, gde nema kamera. Ova informacija došla je i do Bakijeve žene Bojane, koja se poverila bliskoj prijateljici da više ne želi da čuje za muža.

- Bojana je šokirana Bakijevim ponašanjem. Ona je znala za njegovu burnu prošlost i to što obožava žene, ali se nadala da će vremenom sve da se promeni. On joj je obećao pre ulaska u rijaliti da se neće muvati sa drugim devojkama, pa ni po cenu da mu to ne donese dodatne poene kod publike - kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

- Ona sada razmišlja da ga ostavi, a najverovatnije će se to desiti u programu uživo. Produkcija će je uključiti telefonskim putem, kada će mu saopštiti da može slobodno da se opusti i prepusti strastima sa Dinom, jer ona više ne želi da bude sa njim - kaže naš izvor.