DROGIRALI SU JE, OBRAĐIVALA JE ŠESTORICU NA DAN! Učesnica Parova se bavila prostitucijom, pa otkrila stravične detalje! Nećete verovati ko joj je bio makro!

Šok!

Sanja Mirkov
Sanja Mirkov, Foto: Screenshoot Youtube

Sanja Mirkov, učesnica "Parova 8", priznala je da se bavila prostitucijom. 

SRBIJA SE TRESE ZBOG AFERE PROSTITUCIJA! Otkrivamo klijente koji su plaćali Sanji se*sualne usluge! Jedan od njih je poznati fudbaler, svi ga dobro znate!

Sanja je tokom emisije priznala da ju je zapravo dečko, Bosanac, prevario, da je pošla sa njim u Nemačku i da je tamo počeo njen pakao. On joj je oduzeo pasoš i terao je na prostituciju, a dnevno je "odrađivala" oko 5-6 mušterija.

Kako je rekla, takođe ju je drogirao i to je bio način da to sve preživi. Voditeljka Jovana Milošević ju je pitala kako je uspela da se izvuče iz svega toga.

- Podigla sam sat i ispao je pasoš. On je tada bio na putu. Pozvala sam drugaricu da mi pošalje 100 evra i kombi, koji je došao po mene u Dizeldorf - ispričala je Sanja.

LEŽAO MESECIMA U ZATVORU Pavao iz "Parova" progovorio o bolnoj temi: Policija mi je sve namestila, evo i zbog čega!

Sanja Mirkov
Sanja Mirkov , Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Ona je priznala da je samovoljno nastavila da se bavi prostitucijom u Beogradu, ali je poricala da je nastavila sa konzumiranjem droge. Ipak, na kraju razgovora je čak i to priznala, da je nastavila sa narkoticima.

Evo šta je sve ispričala:

 BONUS VIDEO:

ŠOK! Ivan Marinković do detalja opisao kako izgleda vođenje ljubavi sa Jelenom!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi