Parovi
Masanori Jošida/Alo!
Lidija Vićovac

printscreen

Lidija Vićovac, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Đole, Đina

Printscreen

 

Kako portal "Alo.rs" saznaje ona je upala u kandže prostitucije, a njena dobra drugarica odlučila je ekskluzivno da otkrije kakve mutne radnje izvršava Lidija.

- Nakon "Parova" mislila je da će sve krenuti svojim tokom, kao i to da će se vratiti na pravi put. No, to nije bilo tako. S obzirom na to da nakon rijalitija nije imala kod koga da živi, a ni gde da radi, Lidija se ponovo počela baviti prostitucijom - ispričala je Lidijina dobra drugarica za portal "Alo.rs" i dodala:

- Ne znam kako može, ali svako veče ima odnose uglavnom sa matorcima. Nije atraktivna i nema silikone da bi svoje usluge naplaćivala po većim cenama, prodaje se takoreći za sitnu lovu. Pre neko veče je analni se*s naplatila 2000 dinara, da li možete vi u to da verujete? Matorac od 50 godina ju je razvlačio po hostelu za samo 35 evra čitavu noć - priča drugarica i nastavlja:

Lidija Vićovac

printscreen

Lidija Vićovac, Foto: printscreen

- Žao mi je, jer se vidi da nema izlaza u ovoj situaciji. U jako lošem odnosu je sa svojom porodicom, nema ko da joj pomogne. Nakon ovih bludnih radnji odala se alkoholu, jer nije mogla da podnese da je neko gleda kao krpu. Ispunjava sve fetiše, liže stopala, ma jezivo na šta je sve spremna. Valjda će se opametiti i shvatiti da nije dobro ovo čime se bavi - potresnim glasom zavšrila je priču Lidijina drugarica za portal "Alo.rs".

Komentari (2)

Jelena

01.06.2019 02:43

Užas, strašno mi je žao devojke :'(

maks

01.06.2019 08:26

...u bas je zalim....verovatno razmislja da je lakse pola sata dici noge neo ceo dan raditi ...