Mea
Printscreen Youtube
Mea

Printscreen Youtube

Mea, Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Sve je počelo postepeno, tako što je voditeljka Anđela Lakićević donela pismo koje je navodno poslala Meina majka. U njemu je pisalo:

"Ja sam Melisina mama i želim da ne budete više u dilemi oko mene. Njoj ne zameram što nekad kaže da me nema, ni ja ne razumem njen stav, ali mi smo u dobrim odnosima. Pozdrav za sve parove i za nju", pisalo je u pismu, a Melisa je to prokomentarisala:

"Moja mama se zove na "h". Neću reći njeno ime. Moguće da je ona. Postoji moja mama, ali samo ne znam na kom svetu", rekla je Mea, a nakon samo nekoliko minuta u program se uključila upravo gospođa Heira.

Melisa Memić

Masanori Jošida

Melisa Memić, Foto: Masanori Jošida

"Ja sam Heira, Melisina majka. I da - živa sam", rekla je ona na šta je Mea reagovala besno poručivši majci da joj je sada napravila problem.

Tu nije bio kraj skandala Mee Bond. Ona je ubrzo pobesnela i pogodila limenkom svog bivšeg dečka Milutina Radosavljevića Milija, nakon što je isplivala priča o tome kako je zvala kanadsku ambasadu. U toku emisije "Upoznajte parove" takmičari su analizirali istoriju Mee Bond i naišli na niz nelogičnosti.

"Da li su u nekom trenutku u prošloj sezoni tražila od produkcije da kontaktiraš švedsku ambasadu i pitala ih da te izvuku odavde", upitala je voditeljka Anđela.

"Da! Zato što mi je mama rekla da imam problema napolju, rekla sam njoj i osobi sa kojom moram da sam u kontaktu da uključe švedsku ambasadu da me izvade odavde. Nećete dobiti nijednu informaciju od mene, neću nikad pričati o tome", rekla je Mea.