Jelena Golubović Parovi
printscreen
Jelena Golubović

Dejan Briza/Alo!

Jelena Golubović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Osma sezona "Parova" već je uveliko u punom zaletu! Novi takmičari zauzimaju svoje pozicije i postaju pravi rijaliti igrači.

Jedna od liderki kada je rijaliti šou program u pitanju, Jelena Golubović, spremna je da dobije konkurenciju u zemunskoj vili.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako portal "Alo.rs" saznaje, bivša učesnica i voditeljka projekta "Parovi" Slađana Petrušić uskoro bi trebala da se useli u vilu i obračuna se sa Golubovićevom.

Slađana Petrušić

Dejan Briza

Slađana Petrušić, Foto: Dejan Briza

- Slađana je spremna na sve kada je rijaliti u pitanju. Iako je jedno vreme bila u svađi sa čelnim ljudima "Hepi" televizije, odlučila je da se pomiri i sklopi sporazum koji će imati obostranu korist. S obzirom na to da je poznato da se Jelena i Slađa sude zbog tuče koja se dogodila u rijalitiju, sve je spremno za pravi spektakl. Sud je Petrušićevoj presudio šest meseci zatvora zbog nasilnog udaranja Golubovićeve u predelu lica, te bi ona sada mogla kaznu da služi u vili - ispričao je blizak izvor za portal "Alo.rs" i dodao:

Baba Filipa i Dimitrija držala javnu kuću, Tomović sve detalje razotkrio u "Parovima"!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 18.09.2019. 20:35 Au! Filip i Dimitrije Mijatov, Foto: printscreen Đorđe Tomić posvađao se sa Dimitrijem Mijatovom za kog tvrdi da laže o svom zanimanju. Na kraju je Dimitrije priznao da je njegova baba imala javnu kuću i izneo detalje. TAJNI DOGOVOR Izabela nakon rijalitija prešla u Islam?!

 

- Jedino što ona zahteva jeste dobar honorar. Ispod 2.000 evra nedeljno ne želi da pristane, jer zna kakav će bum napraviti u rijalitiju. Ostaje samo da vidimo kako će Golubovićeva reagovati kada je ponovo vidi na vratima vile - zaključio je izvor za portal "Alo.rs"!

BONUS VIDEO:

TAJNI DOGOVOR Izabela nakon rijalitija prešla u Islam zbog Elvina?!