Parovi ulazak
Alo!
Napraviće  šou: Dejan  Stanković Kralj

Rajko Ristić

Napraviće šou: Dejan Stanković Kralj, Foto: Rajko Ristić

Osma sezona najpopularnijeg rijaliti šou programa u Srbiji, Parovi, sve je bliže. Iako mnogi nagađaju ko će se sve naći na listi najplaćenijih samo produkcija zna konačnu listu takmičara. Ono što se očekuje jeste nešto potpuno drugačije od svega što su gledaoci imali prilike do sada da vide na malim ekranima!

Dejan Stanković Kralj

screenshot Youtube

Dejan Stanković Kralj, Foto: screenshot Youtube

Jedan od potencijalnih učesnika Parova jeste i Dejan Stanković Kralj koji je kako njegovi upućeni prijatelji tvrde tražio ni manje ni više nego sto hiljada evra pre samog ulaska! On smatra da može mnogo toga da pokaže gledaocima što do sada nisu videli, ali što se samih argumenata tiče ništa nije želeo da im detaljiše.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Dejan je pregovarao sa produkcijom i rekao da želi da dobije sto hiljada evra jer smatra da je trenutno najveća zvezda u Srbiji, ovo će mnogima zvučati smešno ali on je apsolutno siguran u sebe! Njega su prijatelji odgovarali od te ideje jer mi nismo za to da on uđe, pošto nema razloga da se sreće tamo sa nekim ljudima koji mogu da mu unište život svojim lažima, kao što su to već nekoliko puta i pokušali - otkrio je izvor blizak Kralju.

Osvanula VRELA slika Jelene iz kreveta Ivana Marinkovića! Digla noge u vazduh, pa uradila nešto provokativno! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 11:52 Uživaju... Ivan i Jelena, Foto: J.I./Alo! Turbulenta veza u "Parovima" između Ivana Marinkovića i Jelene Ilić, obeležila je sedmu sezonu "Parova". VIŠE NE ZNAJU NI SAMI Jelena i Ivan se ipak pomirli?! Misteriozna poruka zbunila region!

 

Da li zaista zaslužuje da bude jedan od najplaćenijih igrača u Srbiji, ostaje da vidimo i to na samom početku nove osme sezone najgledanijeg rijaliti šou programa Parovi!

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda

 

Komentari (1)

kojo

12.08.2019 21:56

ma svima njima ce nasilnik iz zete uterati strah I nema soua.