Parovi
Foto: printscreen
Parovi

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Prva na listi je Miljana Kulić koja je u vili začela svoje dete sa Ivanom Marinkovićem, aktuelnim učesnikom vile "Parova". Miljana nije planirala ovu trudnoću, a u momentu kada je saznala da nosi bebu, ona i njen tadašnji dečko još su bili zaljubljeni, a Marinković je bio srećan zbog vesti o trudnoći. Ipak, po izlasku iz rijalitija, njihovi odnosi su narušeni i Marinković i danas ne viđa svog sina, malog Željka, koji nosi Miljanino prezime. 

Miljana Kulić i Ivan Marinković

Foto Alo!

 Foto: Foto Alo!

Druga trudnica koja je dete začela u vili Parova je Anđelina Đina Marjanovića, koja je nedavno dobila dete sa svojim izabranikom Đorđem Tomićem.

Đina Marjanović

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen
Nikola Lakić i Aleksandra Tasić

printscreen

Foto: printscreen

Ipak, postoji jedan problem. Mastor je veoma ljubomoran pa stalno manifestuje negativnu energiju i prebacivanje kad god se Teodora nađe kraj nekog drugog muškarca. On čak sumnja da beba nije njegova.

- Više ne znam šta da mislim i da li da verujem Teodori - kratko je rekao Džonatan.

Četvrta rijaliti trudnica roni gorke suze, pa joj nije svejedno to što je Mastor trenutno ravnodušan. Ona je nakon toga otkrila ukućankama da je majka i baka potkradaju i uzimaju njen novac, a ni to joj svakoko ne ide na ruku.

Mastor

Printscreen

Foto: Printscreen

Mnoge ukućanke poput Sanje Mirkov, posumnjale su da su trudne. U slučaju ove ukućanke, bila je to lažna uzbuna, a njen tadašnji dečko Milutin Radosavljević Mili nije ovu vest dočekao sa oduševljenjem i predložio joj je da abortira.

Sanja Mirkov

printscreen

Foto: printscreen