Kristijan Kiki Nikolić
Screenshot
Kristijan Nikolić Kiki

E-stock/ Časlav Vukojičić

Kristijan Nikolić Kiki , Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Iskreno Kristijan Kiki Nikolić kaže da je rođena u Šapcu, da je stanovala u barakama na Novom Beogradu i da se s porodicom pre šest godina preselila u Diseldorf, gde sastavljaju kraj s krajem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ističe da je transvestit i isključivo želi da mu se ljudi obraćaju u ženskom rodu. Kiki je pred ulazak u rijaliti ispričala da godinama živi na rubu egzistencije.

Kad si počela da se oblačiš kao žena?

- Ja sam transvestit, nisam gej. Volim muškarce. Odmalena sam želela da budem žensko, a tako se predstavljam pune tri godine. Do tada sam se oblačila kao muškarac i tako se ponašala. Ja sam samo rođena u pogrešno vreme i u pogrešnom telu. Obožavam da se modiram, šminkam i hoću da postanem poznata, to mi je san odmalena.

Kako su tvoji roditelji to prihvatili?

- Nije im bilo svejedno, ali morali su to da prihvate. Nisu me odbacili, a to mi je najbitnije. Nas ima šestoro sestara i braće. Moj brat Alen je mlađi od mene tri godine i oblači se isto kao ja. On je lepši, zgodniji i više liči na žensko. Imamo istu kosu, svi misle da smo bliznakinje. Mi smo romske nacionalnosti i ne stidimo se toga. Potičemo iz siromašne porodice.

Kristijan Kiki Nikolić

Screenshot

Kristijan Kiki Nikolić , Foto: Screenshot

Kakav je vaš odnos u porodici?

- Volimo se i slažemo. Mi smo gori od Kardašijanovih. Kada bi nas kamere snimale, bio bismo najgledaniji rijaliti svih vremena. Kakvi Kija, Luna i Sloba. Pa moja rođena sestra se udala za čoveka koji je zbog nje ostavio svoju decu, ona mu rodila četvoro i nedavno ih je sve napustila zbog drugog čoveka. Jedan brat mi je normalan, stekao je svoju porodicu.

Zbog čega si ušla u „Parove“?

- Da bih porodici olakšala život. Veoma smo siromašni. Rođena sam u Šapcu, živeli smo u barakama na Novom Beogradu, a već šest godina smo u Nemačkoj, u blizini Diseldorfa.

Kristijan Nikolić Kiki

E-stock/ Časlav Vukojičić

Kristijan Nikolić Kiki , Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Čime se tamo bavite?

- Živimo od socijalne pomoći. Svaki član dobija mesečno po 300 evra i tako nekako guramo. Otac mi je mnogo bolestan, imao je preko 20 operacija. Srce mu radi samo 20 posto. Majka brine o njemu, nisu sposobni da rade. Porodica mi je i dalje tamo, a ja ću svoju sreću okušati u rijalitiju.

Kako si uspela da kupiš garderobu?

- Ponela sam samo jedne patike i štikle. Nešto mi je ostalo u Nemačkoj, ali nemam. Kad bi mi neko nešto poklonio, bilo bi idealno, a glupo mi je da tražim.

Kristijan Kiki Nikolić

Screenshot

Kristijan Kiki Nikolić , Foto: Screenshot

Imaš li dečka?

- Imala sam, ali raskinula sam zbog "Parova". On je Turčin i bilo nam je idealno, ali ta priča je završena.

Šokantna ispovest! Mirjana sahranila najmilije, a posle samo 2 dana pustila muziku!

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 15.09.2019. 09:33 Javnost u neverici! Mirjana Praizović, Foto: printscreen Mirjana Praizović provodila se uz muziku, a bila je osuđena od strane gledateljke, s obzirom na to da joj je otac nedavno preminuo. "Je l' te nije sramota što igraš kolo, a otac ti je umro pre par meseci?, pitala ju je ona.

 

Komentari (4)

No

17.09.2019 10:04

Pa bar u nemackoj nije tesko naci posao idi radi da ne zivis na socijali

Šta reci sem Nije

17.09.2019 10:43

@No - Hiki bio lud!

Branka

17.09.2019 13:12

@No - Eh...da nije kratko koža na ledjima....

Mina

17.09.2019 14:20

Ovakvim izgubljenim dusama ne treba novcana stimulacija vec manastir i monah koji ce ovcu vratiti na pravi put,coveka,bica i vere.