Tijana Ajfon
Alo!/ilustracija
Tijana Ajfon

Alo!/ilustracija

Foto: Alo!/ilustracija

Podsećamo da je u akciji “Kristal” uhapšena Tijana Ajfon i još 15 osoba zbog organizovanja orgija i kokainske žurke u vikendici u Suvom Polju kod Bijeljine.

U obrazloženju optužnice se navodi da je Maksimović krajem maja ove godine podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda G.S. i S.P. da u cilju pružanja intimnih usluga otputuju sa njom u Bosnu i Hercegovinu, u Bijeljinu gde je na privatnoj zabavi trebalo da pruže takve usluge za po 500 evra.

Ona je optužena da je zajedno sa navedenim osobama, 27. maja za vreme trajanja pandemije Kovid-19 ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, preko vodene granice na Savi, odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu u Suho Polje u blizini Bijeljine.

Mihajlović se tereti da je sa umišljajem, u cilju ostvarivanja nezakonite zarade, vrbovala i navodila dve osobe, strane državljanke, na pružanje pomenutih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo, čime je počinila krivično delo međunarodno navođenje na prostituciju.

Jasmina Ana promocija Tijana Ajfon

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

Optužnica je prosleđena na potvrđivanje Sudu BiH, preneli su sarajevski mediji.

Podsećamo da je Tijana po izlasku iz zatvora izjavila da je to bila najobičnija zabava.

- To je proslava... Kao što ti možeš da odeš na proslavu. Hajde da zanemarimo prelazak granice, neka to bude u Beogradu... I tu bude par ljudi. To ne znači da sam ja makro, to tek treba da se dokaže. To je bila proslava. To je bio pretres. Svi smo pušteni. Meni je najbitnije da sam ja na slobodi. Svi su napolju. Nažalost, ja sam jedina žena bila u pritvoru. Sada se čeka suđenje i bićete upoznati sa svim - pričala je Tijana.

- Ja sam tada bila napolju, nisam bila u kući i samo sam... Kao neki fleš, videla sam policiju i svi smo morali da legnemo na zemlju. U tom trenutku ti samo prolazi kroz glavu šta dalje. To je kao racija u klubu - dodala je Ajfonka.

Tijana je zatim pričala i o zatvorskim danima, pa rekla kako je ona bila jedina pripadnica ženskog pola, kao i da joj niko nije dolazio u posetu. Maksimovićeva je rekla i kako je majku prvi put nazvala nakon puštanja iz zatvora.

Jasmina Ana promocija Tijana Ajfon

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

Sa osobama koje su uhapšene te noći s njom, Tijana kaže da nije u kontaktu, kao i da nema nameru da u budućnosti komunicira s njima.

- Nisam u kontaktu ni bila, ni tada, niti ću biti u kontaktu. Nema potrebe za tim. Zbog čega sam ja uhapšena, to je odgovor na pitanje koje sam ja danima tražila. Ja kažem da sam jedina tamo bila malo više medijski eksponirana i očekujem da će pravda doći na svoje - rekla je Tijana po izasku iz zatvora.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Pera Detlic

26.11.2020 13:57

Koliko ih ima kad je stigla i do EU.

Nada

26.11.2020 14:01

A zar nije ? Odakle bi imala sve sto ima ?