Tijana Ajfon
printscreen
Tijana Ajfon

printscreen

Tijana Ajfon, Foto: printscreen

Tijana Ajfon bila je gost u emisiji "Upoznajte Parove" kod Jovane Jeremić i tom prilikom iznela niz uvreda na račun Milojka i Milijane!

"Ja sam se mnogo toga nagledala, moj tata je bio isto švaler, kao i deda, ali ovo nisam videla. Ja sam sa sela i svašta se dešavalo, ali ljudi ovo je za Ginisa, baš niste normalni", rekla je Tijana.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"To je Tijanino mišljenje, mene to ne interesuje", dobacila je Milijana.

"Nemaš šta da mi odgovoriš, ja sam u pravu. Ti si preslatka, znaš šta si mogla da uradiš od svog izgleda i tela? Ja sam sve uradila od svoje ličnosti, a ti si se srozala time, mogla si da napraviš od sebe karijeru", rekla je Ajfonka.

Milijana i Milojko Božić

printscreen

Milijana i Milojko Božić, Foto: printscreen

"Nisam našla bogataša, nego čoveka kog volim", kazala je Božićeva.

Scena pre Lepinog bekstva iz "Parova"! Obezbeđenje sprečavalo incident sa Milijem! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 12.10.2019. 14:45 Ko bi rekao?! Lepa Lukić i Milutin Radosavljević Mili, Foto: printscreen Lepa Lukić i Milutin Radosavljević Mili vodili su ljute bitke pre nego što je pevačica zbog njega napustila rijaliti. Mili ju je iritirao svojim lažima, i ma koliko su pokušavali da je smire i ubede da se ne obazire, Lepa nije mogla da ostane ravnodušna.

 

"Ja u životu nisam imala bogataša, ja sam radila 11 godina, iz solarijuma sam došla ovde, brisala sam znoj prvo, pa me ne komentariši. Postala si poznata jer si pušila k*urac čoveku od 80 godina. Kažem ti kao sestri da si mogla da napraviš nešto bolje. Zatvorila bih vas u neku ustanovu. Ja kažem da se ne ugledate na mene, ali meni ovo vređa ženski rod", vikala je Tijana.

 

BONUS VIDEO:

ŠOK! Ivan Marinković do detalja opisao kako izgleda vođenje ljubavi sa Jelenom!