Tamara Đurić
Alo!/Rajko Ristić
Tamara Đurić

Nenad Vujanović

Tamara Đurić, Foto: Nenad Vujanović

Tamara Đurić postaje zaštitno lice televizije Hepi i voditeljka najpopularnijih emisija u ovoj televiziji. Ona dolazi na mesto dugogodišnje voditeljke Bojane Ristivojević, koja više ne radi na ovoj televiziji.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako izvor blizak produkciji navodi, Tamara će u potpunosti zameniti voditeljku Bojanu i vodiće sve emisije koje je nekada popularna voditeljka vodila.

- Tamara je već bila na razgovoru i načelno su postigli dogovor, ostaje samo da krenu probna snimanja da bi se novopečena voditeljka malo ispraksala. Njoj ovo neće teško pasti jer je Tamara veoma inteligentna i brzo se uklapa u date situacije, a i retorički je vrlo sposobna. Čelnicima televizije je ona bila najbolja za tako nešto i odmah su kontaktirali sa njom. Tamara je neko vreme razmišljala, ali je ponuda bila više nego isplativa i prihvatila je njihov predlog. Sada je ostalo samo da utanače datum početka rada i emitovanja emisija - tvrdi izvor.

Tamara Đurić

Screenshoot

Tamara Đurić, Foto: Screenshoot

Tmara je povodom ove situacije kratko rekla da o tome ne može da priča, ali je potvrdila da pregovara sa Hepijem o eventualnom angažmanu.

- Tačno je, bila sam na razgovoru, a što se tiče vašeg pitanja vezanog za vođenje emisija i ostalo, mogu da vam kažem samo da detalje ne mogu da iznosim zasad - rekla je Đurićeva.

Bude li mi neko zakucao onakav na vrata ja zovem policiju i hitnu!

AUTOR: Alo.rs/M.I. DATUM I VREME: 01.11.2018. 13:37 Đurićeva je pobesnela zbog ponašanja pojedinaca koji ne poštuju našu tradiciju. Tamara Đurić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović Tamara Đurić se deklariše kao osoba naklonjena tradiciji i veliki vernik koji poštuje običaje. Ona je zato juče bila zgrožena pomamo koja je poslednjih nekoliko godina zavladala u našem narodu, a tiče se proslave "Noći veštica".

 

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

 

Komentari (4)

Dejan

10.08.2019 20:11

Ma bitno je samo da Anđela ostaje... ona je duša ovog rijalitija... samo zbog nje gledam Parove, a ne Zadrugu :) Nadam se da se brzo vraća Anđela, fali njen osmeh i dosetke i zvonki glas i humor i podbadanje takmičara i sve.

Slavica

10.08.2019 21:52

Zar se Bojana neće vratiti na Happy tv? Ja sam mislila da će Ružica Veljković zameniti Bojanu!

jes

11.08.2019 12:35

andela namesta pobjede moze sta ocr.

splav

11.08.2019 12:36

kazu obecano crvenku.