Nataša Pajović
YouTube/printscreen
Nataša Pajović

YouTube/printscreen

Nataša Pajović, Foto: YouTube/printscreen

Mračna prošlost stanovnika velelepne zemunske vile Strahinje Trajkovskog isplivala je na videlo tokom "Vruće stolice".

On negira da je loš momak i zbog toga je rešio da jednom zauvek ispriča pravu istinu u vili "Parova":

- Nisam bio nikada u zatvoru. Ja volim da pričam tako nešto. Bio sam u Drajzerovoj. Imao sam problem sa kockom. To je moj porok koji je opasan. Sam sam otišao da se lečim. Redovno posećujem lekare tamo. Na kocki sam izgubio mnogo para koje sam zaradio. Potkradao sam roditelje i uvodio i njih u problem. Moja majka je najviše trpela - rekao je Strahinja.

- Ne verujem da mi je to neka posledica iz detinjstva. Detinjstvo mi je bilo lepo dok mi se roditelji nisu razveli. Ona nije mogla sa mojim ocem, plašila ga se. Ne volim da pričam o porodici, to mi je teško i čuvam to u sebi. Vrlo rano sam počeo da kockam. Sve što sam ikada zaradio otišlo je na kocku - rekao je Trajkovski.

Strahinja

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

U emisiju se uključila i bivša takmičarka "Parova" i bivša Strahinjina emotivna partnerka Nataša Pajović. Ona je potvrdila Srbine navode o zlostavljanju.

- Čula sam sve. Srba priča apsolutnu istinu. Istina je da me je maltretirao. Ne bih volela ni glas Strahinjin da čujem. Napravila sam ogromnu grešku što sam uopšte bila sa njim. Sve je istina što se priča o njemu. On je mene i moju porodicu maltretirao psihički. Njemu je zabranjen prilazak zbog maltretiranja. Razmišljam o ulasku, ali ne želim da uđem tu dok je Strahinja u vili. Kako bude izašao, ja ću ući - rekla je Nataša.

Nataša Pajović

Printscreen

Nataša Pajović, Foto: Printscreen

Strahinja je stoički podneo sve što je Pajović rekla.

- Ne bih voleo da govorim o njoj. Ne mogu da kažem ništa loše o njoj, najiskrenije. Par dana smo se čuli nakon kraja rijalitija. Vidite, mi nemamo nikakav odnos. Video sam da je to glupost. Ona ima svoje probleme - rekao je Trajkovski.

Pročitajte još: