Vesna Rivas, Parovi, magija
Printscreen
Vesna Rivas, Parovi, magija

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Vesna Rivas

printscreen

Da bi dokazala i demonstrirala svoje sposobnosti, više puta je pred kamerama bajala, čitajući molitve nad ikonama i raznim rekvizitima, poput makaza, crvenog konca i noža. Na sve to mnogi ćute iako su dužni da štite i sprovode zakon koji zabranjuje obmanjivanje naroda vračanjem i proricanjem, a i predstavnici Crkve izbegavaju da pričaju o ovoj temi. Jedini koji je pristao da za Kurir govori o ovome je sveštenik Časlav Filipović, koji je rukopoložen u crkvi u Majdanu na Rudniku.

Vesna Rivas

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Sveštenik kaže da nije upoznat s ritualima koje sprovodi Rivasova u "Parovima" pomoću ikone Svetog Mine, makaza, konca i korenja biljaka, ali po onome što smo mu opisali, pretpostavlja da ona koristi vlašku magiju.

Elvin Kadrić, Vesna Rivas

Printscreen

Foto: Printscreen

Vesna često govori za sebe da je vrlo pobožna, da posti svaki post i da redovno odlazi u crkvu.

"Osobe koje služe Satani, kao pomenuta ličnost, moraju da se odluče da li će poštovati verske običaje ili demonske. Da se ona zaista pokajala i pridržavala se posta i pričešća, onda ne bi radila to što radi na televiziji. Očigledno da nije tako, ona se ne kaje zbog svojih loših postupaka i greha. Takvi ljudi treba da se pokaju i promene način razmišlja, da se okrenu crkvi i da prestanu da služe demonu",  zaključio je Filipović.

PROČITAJTE JOŠ:

Milijana i Milojko

Masanori Jošida/Alo!