Darko Radovanovic Tigar
Alo!/ilustracija
Darko Radovanovic Tigar

Alo!/ilustracija

Foto: Alo!/ilustracija

Učesnik rijalitija "Parovi" Darko Radovanović Tigar doživeo je emotivni krah, pošto nije uspeo da izbalansira između žene i ljubavnice. Takmičar popularnog TV formata trenutno nije u dobrim odnosima ni sa jednom od njih.

Potpuno očajan jer mu se porodica raspada, a ljubavnica ga ostavlja, Darko je počeo da se ponaša u namanju ruku čudno. Ovaj učesnik juče se nabacivao Jeleni Golubović.

Parovi

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Dok je Golubovićeva bila u tajnoj sobi i čitala knjigu on je prišao i počeo da je pipka i ljubi. Ova učesnica nije mogla da se odbrani od njega, a neki misle da ovo radi čak u dogovoru sa Alkesandrom Jakšić.

- Nije prestao da me pipka, ja čitam knjigu i on opet dođe u Tajnu sobu i poljubi me, zabranjeno mu je da mi priđe na metar, zbog svega. Sve vreme me pipkao, nisam mogla više da ga kuliram. Kada sam došla ovde došao je za mnom, pa valjda ste videli šta radi, kao da je bio pijan ili drogiran. Nije im to prošlo, ismejan je - rekla je Jelena.

On je u međuvremenu dobio zabranu prilaska Jeleni Golubović zbog uznemiravanja, a da li je ovo samo pokušaj da bude u centru pažnje ili mu se Jelena stvarno dopada ostaje da vidimo.

Darko Radovanović

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Pročitajte i: