Parovi
Printscreen
Parovi

Printscreen

Parovi, Foto: Printscreen

U rijalitiju "Parovi" prethodnih dana došlo je do velikih sukoba pa čak i fizičkih obračuna, a produkcija je konačno saopštila svoju odluku o kaznama i diskvalifikacijama.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvo je saopšteno da je Luka Budimir diskvalifikovan zbog žestokog napada na Milija. Luka se izvinio i napustio vilu, dok su ostali takmičari ostali u šoku.

O sudbni ostalih učesnika i dalje se odlučivalo, a onda je stiglo obaveštenje.

"Božo, iako si bio agresivan, nikoga nisi fizički ugrozio, tako da ti nisi kažnjen", rekla je Anđela.

Boža se zahvalio, a Anđela je nastavila sa čitanjem kazne.

"Zbog agresivnog ponašanja, Saška je kažnjena sa petsto evra, 12 sati izolacije i direktnom nominacijom", bila je jasna Anđela.

Saška se na sve to branila osmehom, te je otišla u izolaciju.

"Igore, ti si kažnjen sa hiljadu evra, 12 sati izolacije i direktnom nominacijom", saopštila je Anđela.

Igor je odmah nakon čitanja njegove kazne, otišao u izolaciju.

Parovi

Printscreen

Parovi, Foto: Printscreen

"Benjamin je kažnjen sa hiljadu evra, 24 sata izolacije i direktnom nominacijom", rekla je Anđela.

Benjaminova novčana kazna, dodeljena je Ivanu, dok je Igorova Miliju.

Komentari (5)

Manja

26.09.2018 12:21

Sramno da Benjamin,jedna agresivna ne uracunljiva zver nije izbacena. Produkcija NULA!!!!!!!!!

Mila

26.09.2018 14:16

@Manja - Nije izbacen jer planiraju da uvedu njegovu zenu sa kojom ima dete, moraju da prave neku pricu, inace je dosadno gledati parove, bar meni.

kakina dasku

26.09.2018 16:40

Pravi rijaliti bi bio da smeju samo verbalno da se razračunavaju, bez pominjanja porodice. Potpisati ugovor po kom svako "unošenje u facu", polivanje, guranje, a pogotovo pesničenje kazniti diskvalifikacijom. Ko bude diskvalifikovan da plati 2 miliona dinara. Ukoliko nema da plati zameniti zatvorskom kaznom 1000 dinara za dan, što bi iznelo oko 5 godina. Pa da Vas onda vidim rijaliti junačine.

kakina dasku

27.09.2018 00:55

@kakina dasku - dopuna: Svakom od učesnika podeliti pištolj s 9 bojevih metaka. Ima pravo svako na svakog da puca bez krivicne odgovornosti i koji jedini preživi dobiće nagradu ukoliko nabroji svih sedam padeža i da mu se obraćanje ne završava rečenicom: „I to je to“. I to je to

Sonja

26.09.2018 18:36

Nasilni Bosanac Benjamin patološki je LAŽOV,koji slaže sve što kaže!Koji su to pokvareni Spahovići najbogatija porodica u Sarajevu ahahaha.Otac Izudin mu ležao zbog reketa od miljon maraka,brat mu u zatvoru zbog ubistva,cjela familija su na anabolicima i svi su veoma niski (mali).U Sarajevu ih niko ne voliTata Izo se bojao da mu neko ne postavi eksploziv ispod auta zbog prevara i svako jutro pre ulaska u auto,terao je sinove da provozaju auto kao da mu ga ugriju.Šta onda reći o njima?