Parovi 8, Parovi, Parovi nova sezona
Alo!
Parovi 8, Parovi, Parovi nova sezona

Alo!

Foto: Alo!

Produkcija Hepi televizije odlučila je da od osme sezone "Parova" napravi potpuno nov rijaliti format, u kojem će dominaciju preuzeti pevači koji su ranije bili izuzetno popularni, a u poslednje vreme ih nema toliko u medijima. To su Jasmin Muharemović, njegov rođeni brat Esad Plavi, Sejo Kalač i Milena Plavšić.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Izvor sa srećne televizije potvrdio nam je da pregovori sa ovo četvoro pevača traju već neko vreme i da će ugovore sa njima, ukoliko sve bude teklo po planu, potpisati naredne nedelje. Jedan od glavnih zadataka Milene, Esada, Seja i Jasmina biće da obučavaju mlade talente koji žele da postanu uspešni i poznati pevači.

"Svake godine imamo novu sezonu, postoje i drugi rijaliti-programi i već je postalo teško pronaći ličnosti koje bi bile dovoljno interesantne za gledaoce. Ranije su na ceni bile velike zvezde iz raznih sfera, a onda su primat preuzeli anonimni likovi, starlete, gradske face i slično. I to je prošlost. Mi ćemo sad pokušati da, uz pomoć ljudi koji su nekada bili jako popularni, oživimo jednu staru epohu, pomalo već zaboravljenu. Već neko vreme pregovaramo sa Esadom, Milenom, Sejom i Jasminom. To su pevači koji nisu istrošeni rijalitijima, a imali bi svašta zanimljivo da ispričaju", kaže sagovornik.

Jasmin Muharemović

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Osim pevanja, oni će mladima pokušati da objasne i kako treba da se ponašaju u javnosti jer je to takođe vrlo važno.

"Milena, Jasmin i Esad su omiljeni među kolegama, važe za kulturne i fine ljude i sigurno će biti odlični uzori momcima i devojkama koje ćemo uvesti u "Parove". Za Seju su postojale razne negativne priče, pogotovo u poslednjih godinu dana, ali to ne mora ništa da znači", dodao je izvor.

Esad Plavi

Printscreen Youtube

Esad Plavi, Foto: Printscreen Youtube

Plavšićeva je potvrdila da je dobila poziv od Hepi televizije, ali da trenutno nije u Beogradu i da o ponudi još ne razmišlja.

"Jesu me zvali, ali ja trenutno nisam u Srbiji, vraćam se za nekoliko dana. Mene su i ranije zvali u razne rijaliti-programe, ali ja nisam za to. Ne znam šta treba da se desi da bih ušla u rijaliti, ali podržavam svakoga ko to želi i voli", izjavila je Milena.

 

Milena Plavšić

printscreen

Foto: printscreen

Problematičan pevač - Sejo pije i krade gde stigne

 

Javnosti u Srbiji Sejo Kalač je postao poznat 2004, kada je objavio hit album i postao pevač godine. Posle toga je postao zvezda crtanog serijala "Džet-set", nakon čega je nestao sa scene.

U javnosti se pojavila njegova fotografija na kojoj se vidi Sejo komiran od alkohola kako spava na stepeništu, a u martu 2019. isplivao je snimak na kojem je Kalač uhvaćen kako krade mobilni telefon u marketu u Zagrebu. O svim tim aferama on se nije oglašavao, pa će biti vrlo zanimljivo kada u "Parovima" bude komentarisao ove nemile događaje.

Sejo Kalač

printscreen

 Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

Otkrivamo honorare učesnika “Parova”, zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko su zaradili

 

Ognjen Vranješ i Luka Lazukić ulaze u Parove 8?! Ponuđena im je BASNOSLOVNA CIFRA!

AUTOR: Happy/B.Z. DATUM I VREME: 19.08.2019. 20:05 Biće ovo neverovatna sezona! Ognjen Vranješ, Foto: Dejan Briza/Alo! Produkcija "Parova" spremna je da plati 100.000 evra Luki Lazukiću i Ognjenu Vranješu za ulazak u sledeću sezonu rijalitija. "Lazukić i Vranješ stoje na spisku za narednu sezonu "Parova".

 

Komentari (2)

m

23.08.2019 19:22

E to će da ih dokusuri. To nikog ne interesuje.

juca

24.08.2019 08:40

nista strasno ove godine je pobedio poveliki lopov.