Parovi, Mladen Vuletić
Screenshoot Youtube
Parovi, Mladen Vuletić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Kako ekskluzivno saznajemo, poznatog urologa posetio je jedan od potencijalnih takmičara i tom prilikom je imao neverovatan zahtev koji je čak i doktora šokirao, ali onda je shvatio koliko mu to zapravo znači!

"Došao je čovek kod mene sa zahtevom da uradimo operaciju kako bi mu ugradili penilnu protezu, koja služi da poboljša seksualni život muškaraca! Kako naravno nalaže naš kodeks pre svake operacije moramo da obavimo razgovor sa pacijentom i da proverimo da li je siguran da želi da se izvede takav zahtev jer nije direktno preporučen od strane lekara već se traži samoinicijativno", priča poznati doktor.

"On je bio baš uporan da se operiše, i priznao je da zapravo ulazi u Parove, i želi da dokaže da je prava mašina u krevetu, te ne želi da mu se desi da omane. Cilj mu je da bude bolji od svih prethodnih učesnika koji su prošli kroz vilu, želi da mu i oni mladi zavide", priznao je doktor!

Parovi

Printscreen

Foto: Printscreen

Međutim, pravi problemi su zapravo i počeli nakon operacije! Porodica ne želi da čuje za njega ako prevari svoju suprugu pred kamerama, pogotovo nakon ovakve operacije.

"Supruga ne želi da priča sa njim! Nikom nije jasno zašto sa svojih šezdeset godina želi da se dokazuje po televiziji a do sada su imali lep i skaladan brak! On nikako ne želi da odustane od toga i želja mu je bude sa što više žena u vili i obori sve rekorde koji su do sada postojali! Šta će biti, videćemo", otkrio nam je izvor blizak ovom bračnom paru.

Izgleda da će osma sezona najpoplarnijeg rijalitija biti zaista uzbudljiva!

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Olji Bajrami rekli da se sva izveštačila, a onda su je uporedili sa Sekom Aleksić